Antena Meniu Search
x

Foto O bunică celebră, care şi-a găsit iubirea în braţele unui egiptean cu 46 de ani mai tânăr, nevoită să stea departe de dragostea vieţii din cauza pandemiei, în Anglia

O celebră bunică britanică, care are o relaţie cu un egiptean cu 46 de ani mai tânăr, a dezvăluit cum a fost ţinută departe de iubirea vieţii ei din cauza pandemiei.

de Redactia Observator

la 28.10.2021, 13:38

O bunică celebră pe internet şi-a găsit iubirea în braţele unui egiptean cu 46 de ani mai tânăr
O bunică celebră pe internet şi-a găsit iubirea în braţele unui egiptean cu 46 de ani mai tânăr - Facebook via Iris Jones

Iris Jones, în vârstă de 82 de ani, din Weston-super-Mare, Anglia, a promis că se va muta în Egipt pentru a fi alături de partenerul ei, Mohamed Ahmed Ibriham, în vârstă de 36 de ani, dacă cererea de viză îi este respinsă.

Bunica, care l-a întâlnit pe Mohamed pe Facebook în 2019, înainte de a zbura în Egipt pentru a fi cu el şi înainte de a se căsători în noiembrie 2020, și-a descris durerea de inimă deoarece pandemia ține cuplul la distanţă, în timp ce așteaptă ca autorităţile să decidă dacă tânărului i se va permite să se mute în Marea Britanie.

Relația cuplului a ajuns în centrul atenției anul trecut, când Iris a intrat la ITV This Morning pentru a discuta despre diferența uriașă de vârstă și a sfârșit prin a dezvălui detalii despre viața lor sexuală. Vorbind pentru The Sun despre cât de mult îi este dor de soțul ei, Iris a spus: "Durerea de inimă este incredibilă. Tot ce vorbim acum este despre ce se va întâmpla când ne vom întâlni. Dacă nu ar obține viză, ar fi ca sfârșitul lumii. E ca și cum ar fi mort, dar nu este mort, doar dispărut. Nu am vârsta de partea mea. Aș putea să mor mâine. Fiecare zi este prețioasă. Este îngrozitor să fii despărțit''.

Pe măsură ce aniversarea lor de un an se apropie, Iris - care nu l-a mai văzut pe Mohamed din decembrie 2020 - a adăugat că ''are încredere în el'' și că este pregătită să se mute în Egipt dacă cererea lui este respinsă, notează Daily Mail

Pe acelaşi subiect

Tânărul și-a declarat inițial dragoste pentru ea prin intermediul rețelelor de socializare și apoi a spus că sentimentele lui au fost confirmate când a văzut-o pe Iris pentru prima dată pe aeroportul din Cairo: ''Eram foarte nervos, dar în momentul în care am pus ochii pe ea, am știut că este dragoste adevărată. Sunt un bărbat foarte norocos că am găsit o astfel de femeie''.

Oamenii cred că tânărul vrea să profite de averea femeii

Mohamed a lucrat ca inspector de sudură, dar a renunțat la slujbă pentru a petrece timp cu Iris când a venit la Cairo. Locuiește într-o casă cu trei camere cu părinții săi, plus două surori și un frate care sunt cu toții mai mici decât el, dar a negat vehement că a fost cu Iris pentru banii ei sau pentru viza în Marea Britanie.

Iris, o fostă menajeră, locuiește într-un bungalou de 220.000 de lire sterline și se descurcă cu o pensie de 200 de lire sterline pe săptămână și beneficii de invaliditate. Mohamed a spus: ''Nu-mi pasă unde trăim sau cât de bogată sau săracă este ea, vreau doar să fiu cu Iris. La sfârșitul zilei, alegerea ei este ce țară vrea să o considere acasă. Oamenii cred că sunt cu ea din toate motivele greșite. Știu că Marea Britanie este o țară frumoasă și mulți oameni vor să meargă acolo, dar nu mă deranjează. Sunt pregătit să trăiesc cu ea oriunde în lume''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O bunică celebră, care şi-a găsit iubirea în braţele unui egiptean cu 46 de ani mai tânăr, nevoită să stea departe de dragostea vieţii din cauza pandemiei, în Anglia