Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto O cunoscută vedetă de Youtube din Australia a murit brusc la 30 de ani. "Este un șoc pentru noi toți"

O cunoscută vedetă de pe Youtube din Australia, cunoscută sub numele de Pretty Pastel Please, a murit tragic la vârsta de 30 de ani. Vestea devastatoare a fost confirmată într-o declarație distribuită pe pagina ei de Instagram, vineri după-amiază.

de Monica Palade

la 05.07.2024 , 15:48

Postarea a dezvăluit că vedeta de pe rețelele de socializare, al cărei nume real era Alexandra sau „Alex”, s-a stins „subit”, luna trecută. Tânăra avea un număr mare de fani, care o urmăreau pe Instagram şi Youtube, acolo unde distribuia sfaturi despre modă, recenzii despre produse și videoclipuri de călătorie. Cei dragi ei au spus că moartea lui Alex a venit ca un „șoc”.

S-a stins brusc la 30 de ani 

„Venim astăzi la voi cu un anunț devastator. Cu inima distrusă trebuie să vă informăm că Alex, cunoscută de mulți drept Pretty Pastel Please, a murit. Decesul ei a fost brusc, neașteptat și devastator pentru toți cei care au cunoscut-o. Acesta este un șoc pentru noi toți, iar familia și prietenii ei au cerut confidențialitate în aceste momente”, se arată în postare.

Articolul continuă după reclamă

Alex a confirmat într-un stream live pe YouTube în urmă cu mai puțin de un an că trecea printr-un divorț cu soțul ei. Ea a spus că căsătoria lor s-a destrămat, după ce și-au făcut planuri să se mute împreună din Sydney în Tasmania, dar el s-a răzgândit, scrie Daily Mail.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Mapamond » O cunoscută vedetă de Youtube din Australia a murit brusc la 30 de ani. "Este un șoc pentru noi toți"