Antena Meniu Search
x

O dispută pe internet a dus la moartea a 2 adolescenţi. Alţi trei au ajuns la spital: "Prea multe arme în mâinile tinerilor"

Doi adolescenți au fost uciși și alți trei au fost răniți într-un schimb de focuri care a rezultat în urma unei dispute pe rețelele de socializare.

de Redactia Observator

la 18.12.2022, 18:19

Alţi trei au ajuns la spital
O dispută pe internet a dus la moartea a 2 adolescenţi - Shutterstock

Poliția a ajuns într-un complex de apartamente din sud-vestul Atlanta, în jurul orei 17:00, pe 17 noiembrie. Deși actele de identitate oficiale ale victimelor nu au fost eliberate, poliția a spus că cei doi băieți uciși aveau 14 și 16 ani, iar răniții erau doi băieți de 11 și 15 ani și o fată de 15 ani. Cei doi băieți uciși au fost declarați morți la fața locului, iar ceilalți minori răniți au fost transportați la spital, relatează Mirror.

Știm că a existat un fel de dispută pe rețelele de socializare care a dus la acest incident. Un grup de indivizi a intrat în apartament cu armele lor, apoi celălalt grup a pornit focul”, a spus un oficial al poliției.

Atacul a început în apartament, apoi focul de arme a continuat afară, unde au fost găsiți cei doi băieți care au murit. Starea de sănătate a minorilor răniți nu a fost făcută publică, dar autoritățile spun că toți au fost împușcați. 

Urăsc să fiu aici să vorbesc despre copii și focuri de armă. Acesta ar trebui să fie un moment în care ne pregătim de sărbători, dar avem cel puțin două familii care vor planifica înmormântări”, a spus acesta, adăugând că sunt „prea multe arme în mâinile tinerilor noștri”.

Pe acelaşi subiect

Este al doilea incident grav cu arme de foc în care sunt implicați adolescenți

Este al doilea incident grav cu arme de foc în care sunt implicați adolescenți. Vineri, 16 decembrie, doi băieți de 16 ani au fost uciși și încă doi adolescenți au fost răniți într-un schimb de focuri din fața unei școli din Chicago. Poliția din Illinois îl caută pe criminal. Atacul a avut loc în jurul orei 14:45, după ce tinerii terminase cursurile.

Trei băieți în vârstă de 16 ani și o fată de 15 ani au fost împușcați în afara școlii, a confirmat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Pompieri, Larry Langford. Toți patru au fost duși la Spitalul Stroger. Unul dintre băieți a murit la sosire, iar un altul a decedat după ce a intrat în stop cardiac când a ajuns la spital. Celelalte două victime sunt într-o stare stabilă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » O dispută pe internet a dus la moartea a 2 adolescenţi. Alţi trei au ajuns la spital: "Prea multe arme în mâinile tinerilor"