Antena Meniu Search
x

Galerie foto O familie a mâncat pe săturate de 300 de euro într-un local din UK, apoi a fugit fără să plătească. Patronii oferă recompensă

O familie numeroasă a fost acuzată că s-au bucurat de o masă delicioasă care costa 300 de euro, apoi au părăsit localul fără să plătească. 

de Redactia Observator

la 01.11.2023, 18:21

Familia a mâncat la Britannia Inn din Par, din Cornwall, UK, sâmbătă după-amiază, dar când a fost timpul să plătească, au fugit în timp ce chelnerița era întoarsă cu spatele, unii plecând cu o Skoda Fabia care nu ar fi avut asigurare, relatează Daily Mail.

Cele 12 persoane au comandat lasagna, friptură, 10 halbe de bere Stella Artois şi patru halbe de bere Madri, precum și chipsuri, paste penne și nuggets de pui pentru copii. Factura finală a ajuns la 299 de euro, echivalentul a 260 de lire sterline. Localul a postat imagini de pe camere pe Facebook cu familie, rugând pe oricine îi cunoaşte să îi contacteze.

Clienţii au fugit într-o Skoda fără taxe plătite

„A fost planificat în mod clar, au urmărit și au așteptat ca personalul nostru să iasă din cameră timp de 45 de secunde, înainte ca toți să fugă pe ușă. Când s-a întors chelnerița, toți dispăruseră. Păreau de parcă duc copiii în zona de joacă din grădină, dar ei plecaseră. Nu au comandat cele mai mari sau cele mai scumpe preparate care să ridice un semn de întrebare, unii dintre copii chiar au împărțit mesele. Nu au fost nepoliticoși sau altceva, dar camerele îi arată doar când se ridică și pleacă”, a declarat un angajat.

"Acești 12 oameni au luat masa cu noi astăzi între orele 14 și 16 și au ieșit fără să plătească. Fără greșeală, calculat și dovedit prin acoperirea completă a camerei. Am raportat acest lucru la poliție, cu toate acestea, dacă cineva recunoaște vreuna dintre aceste persoane sau are informații care ne-ar conduce să le găsim, vă rugăm să ne contactați. Va rămâne confidențial. Recompensă disponibilă pentru găsirea cu succes a acestor escroci!!", a anunţat localul pe pagina lor de Facebook.

Patronii localului au raportat de atunci furtul la politie. Pe Facebook, un alt client a comentat: „Un exemplu grozav, îi pun pe copii acolo. Îmi pare atât de rău pentru toți cei care muncesc atât de mult pentru a oferi servicii atât de bune și mâncare bună pentru ca acest lucru să se întâmple. Sper că vor fi prinși.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O familie a mâncat pe săturate de 300 de euro într-un local din UK, apoi a fugit fără să plătească. Patronii oferă recompensă