Antena Meniu Search
x

O femeie a dormit timp de cinci ani lângă fratele său mort într-o casă plină de şobolani şi gunoaie. Poliţiştii s-au îngrozit de ce au găsit în casa din Australia

Timp de cinci ani, printre gunoaie şi şobolani, o femeie a dormit lângă cadavrul fratelui ei. Femeia, în vârstă de peste 70 de ani, locuia pe Russell Street din Newtown din Geelong, la sud-vest de Melbourne, într-un cartier bogat, unde preţul mediu al unei case este în prezent 1,1 milioane de dolari.

de Monica Palade

la 19.02.2024, 14:33

O femeie a dormit timp de cinci ani lângă fratele său mort într-o casă plină de şobolani şi gunoaie. Poliţiştii s-au îngrozit de ce au găsit în casa din Australia - Profimedia

Descoperirea şocantă a fost făcută pe 29 decembrie 2022, când femeia a fost arestată de poliţişti în cu totul alt caz. Ofițerii criminalistici îmbrăcați în costume pentru risc biologic au fost nevoiţi să treacă prin muntele de gunoaie, care se ridica de la podea până la tavan, printre șobolani, oposumi morți și fecale umane pentru a ajunge la cadavru.

A trăit 5 ani lângă cadavrul fratelui său

„A fost un schelet pe care l-au îndepărtat, nu un cadavru”, a declarat o vecină pentru Geelong Advertiser, potrivit Daily Mail. „Cum poate cineva să trăiască lângă un cadavru, timp de cinci ani și nicio persoană să nu știe despre asta? Au încercat să ascundă asta sub covor. Locuim lângă o casă a ororilor”.

Bărbatul a fost văzut ultima dată în viață în 2018 de unii dintre locuitorii care locuiau de-a lungul străzii. Femeia era chiriașă a Departamentului pentru Familii, Echitate și Locuințe, ceea ce ridică semne de întrebare cum de cadavrul bărbatului a stat atât de mult nedescoperit.

Pe acelaşi subiect

„Întotdeauna a fost un miros, dar am crezut că sunt grămezi de gunoi. Jaluzelele erau mereu trase și se vedea mucegaiul de pe spatele lor. Erau șobolani peste tot, a fost sincer dezgustător”, a mai spus femeia.

Femeia a fost eliberată anul trecut, fără acuzații în legătură cu decesul bărbatului. Medicul legist încă investighează cauza morții.

Proprietatea a rămas liberă de peste un an și este de așteptat să fie modernizată în cursul acestui an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O femeie a dormit timp de cinci ani lângă fratele său mort într-o casă plină de şobolani şi gunoaie. Poliţiştii s-au îngrozit de ce au găsit în casa din Australia