Antena Meniu Search
x

Video Cadavrul găsit într-o ferma din Italia aparţine Andreei Rabciuc, românca dispărută din martie 2022. Testele ADN au confirmat identitatea

De acum este oficial: cadavrul găsit de poliţie într-o fermă din regiunea Ancona este cel al Andreei Rabciuc.

de Redactia Observator

la 13.02.2024, 20:38

Testele ADN au confirmat identitatea româncei, care a dispărut în martie 2022 după o ceartă cu iubitul italian. Investigatorii trebuie să afle acum dacă fosta campioană la tir s-a sinucis, aşa cum indică un mesaj de adio găsit în aceeaşi locaţie, sau dacă cineva încearcă să îi păcălească.

Singurul suspect rămâne fostul ei partener

Potrivit celor constatate, pe grinda de lemn găsit un mesaj scris cu marker negru. „Aș fi sunat-o pe mama, dacă nu mi-ar fi luat telefonul mobil. Te iubesc.”

Potrivit primelor reconstituiri făcute după dispariția ei, tânăra de 26 de ani ar fi plecat după încă o ceartă cu Simone Gresti, iubitul ei de 44 de ani, cercetat acum pentru instigare la sinucidere, omor voluntar, răpire și deținere de narcotice. Imediat după dispariția ei, Gresti le-a spus autorităților că a avut telefonul mobil al Andreei Rabciuc după o ceartă la petrecere. 

12 Martie 2022 este ultima zi în care Andreea a fost văzută în viaţă. Avea 27 de ani şi a plecat în grabă de la o petrecere, după ce s-ar fi certat toată noaptea cu iubitul ei. Pe 20 ianuarie 2024, poliţia i-a găsit trupul neînsufleţit foarte aproape de locul în care a fost văzută ultima dată. Andreea Rabciuc a fost multiplă campionă naţională la tir sportiv în România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Cadavrul găsit într-o ferma din Italia aparţine Andreei Rabciuc, românca dispărută din martie 2022. Testele ADN au confirmat identitatea