Antena Meniu Search
x

O femeie de 41 de ani şi cei trei câini pe care îi plimba, spulberaţi de un Audi la volanul căruia se afla un tânăr de 26 de ani, în Anglia

Sfârşit tragic pentru o femeie de 41 de ani din Londra şi cele trei animale de companie cu care aceasta ieşise la plimbare pe o stradă din oraş. Cu toţii au fost spulberaţi de şoferul unei maşini care conducea în mod periculos.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 14.05.2022, 15:13

O femeie de 41 de ani şi cei trei câini pe care îi plimba, spulberaţi de un Audi
O femeie de 41 de ani şi cei trei câini pe care îi plimba, spulberaţi de un Audi - Profimedia (foto ilustrativ)

Nenorocirea a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei locale 06:20. Femeia îşi scosese la plimbare cei trei câini, când brusc un şofer neatent, în vârstă de 26 de ani, i-a lovit în plin. Atât femeia, cât şi cele trei animale au fost declarate decedate la sosirea echipajelor de salvare, scrie Daily Mail.

Cei trei câni şi stăpâna lor nu au mai avut nicio şansă

Şoferul a fost arestat fiind acuzat de ucidere prin conducere periculoasă. Familia femeii este acum susţinută din punct de vedere psihologic, în urma tragediei care s-a abătut asupra lor ca un trăsnet. Înainte de a se opri, maşina ar fi dărâmat şi un semafor, potrivit anchetatorilor. 

„Șoferul în vârstă de 26 de ani al unui autoturism Audi, care fusese implicat în coliziune, a fost găsit cu răni ușoare. El a fost arestat sub suspiciunea că ar fi provocat moartea prin conducere periculoasă și a fost arestat„ au transmis politiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O femeie de 41 de ani şi cei trei câini pe care îi plimba, spulberaţi de un Audi la volanul căruia se afla un tânăr de 26 de ani, în Anglia