Antena Meniu Search
x

O femeie din Anglia şi-a abuzat soţul timp de 20 de ani. Bărbatul, supus la chinuri groaznice după ce soţia sa bea şi câte 3 sticle de vin pe zi

O femeie în vârstă de 45 de ani, fostă angajată a Ministerului Justiției, a fost condamnată la patru ani de închisoare, după ce și-a supus soțul la abuzuri crunte timp de 20 de ani.

de Redactia Observator

la 27.02.2023, 17:56

Bărbatul, supus la chinuri groaznice după ce soţia sa bea şi câte 3 sticle de vin pe zi
O femeie din Anglia şi-a abuzat soţul timp de 20 de ani - Mirror

Sheree Spencer și-a agresat fizic soțul în toți cei 20 de ani de căsnicie. Bărbatul a fost lovit cu pumnii, picioarele, a fost mușcat și supus la pedepse crunte de femeia care trebuia să-i ofere dragoste și afecțiune, relatează Mirror.

Fiind sub influența alcoolului în mare parte din timp, femeia și-a lovit soțul inclusiv cu o sticlă de vin, în cap. Abuzurile la care a fost supus l-au făcut pe bărbat să se simtă ca într-o capcană, iar de frică a ales să nu spună nimic. Poliția a primit 43 de fotografii cu rănile provocate de femeie soțului ei, dar și filmulețe în care bărbatul era abuzat. Judecătorul a mărturisit că a rămas șocat după ce a văzut modul în care era tratat bărbatul.

Femeia bea uneori și trei sticle de vin pe zi

 Potrivit anchetei, femeie bea uneori și trei sticle de vin pe zi. Cei doi au început să formeze un cuplu din anul 2000 și au locuit în Bubwith, lângă Selby. Au avut trei copii împreună, iar comportamentul violent al acesteia față de el a fost dezvăluit după ce poliția a fost alertată. În timpul unui incident, bărbatul a povestit că soția lui l-a scuipat și l-a strâns de gât. Comportamentul ei a început să se schimbe când cuplul locuia în Londra. A început să fie din ce în ce mai agresivă și să-i vorbească urât. Apoi au început bătăile.

Pe acelaşi subiect

Soțul a declarat că a suferit 20 de ani de abuz fizic și psihic

L-a lovit în ceafă cu un pahar de vin, provocându-i o rană care a necesitat cusături. Mai mult, femeia i-a distrus telefonul și calculatorul și l-a obligat să se îndepărteze de familia sa, rupând legătura cu toți cei dragi. După ani de chin, soțul și-a făcut curaj și a predat poliției 43 de fotografii și 36 de clipuri video în care era agresat. 

Soțul ei a declarat că a suferit 20 de ani de abuz fizic și psihic. Se temea că nu își va reveni niciodată complet și simțea că trebuie să ascundă asta de prieteni și familie. „Ea a amenințat că îmi va face acuzații false la poliție”, a spus el. Femeia a fost condamnată la patru ani de închisoare și a primit un ordin de protecție pe termen nedeterminat. Când a părăsit tribunalul pentru a fi dusă în celulă, ea a zâmbit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Mapamond » O femeie din Anglia şi-a abuzat soţul timp de 20 de ani. Bărbatul, supus la chinuri groaznice după ce soţia sa bea şi câte 3 sticle de vin pe zi