Antena Meniu Search
x

O femeie din Anglia și-a găsit soțul de 63 de ani mort, lângă ea, în timp de zburau cu avionul spre Cipru

O femeie și-a găsit soțul de 63 de ani mort pe scaun, în timp ce zburau din Marea Britanie către Cipru.

de Redactia Observator

la 29.09.2022, 20:17

Autotitățile au adăugat că nu consideră moartea ca fiind una suspectă sau legată de infracțiuni.
O femeie din Anglia și-a găsit soțul de 63 de ani mort, lângă ea, în timp de zburau cu avionul spre Cipru - Profimedia

Bărbatul în vârstă de 63 de ani, care a fost găsit mort de soția sa, și-a pierdut cunoștința în timp ce se afla la bordul unui avion care se îndrepta spre orașul Paphos din Cipru, relatează Mirror. „Putem confirma că a murit în timpul zborului, dar în acest moment nu avem multe de spus”, a declarat poliția din Cipru.

Autotitățile au adăugat că nu consideră moartea ca fiind una suspectă sau legată de infracțiuni. La aterizarea pe aeroport, în jurul orei 11:00 dimineața, bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul General Paphos, dar nu s-a putut face nimic și a fost declarat mort la sosire.

Un alt caz similar a avut loc în luna aprilie

La începutul lunii aprilie, o familie a rămas traumatizată, după ce o mamă a murit brusc în timp ce zbura înapoi în Marea Britanie. Helen Rhodes călătorea cu familia ei și se întorceau acasă după, ce au petrecut 15 ani în Hong Kong. La câteva ore, Helen a fost găsită fără suflare și nu a putut fi resuscitată, după ce a murit în somn.

În mod tragic, pentru restul de opt ore de zbor, copiii lui Helen au stat lângă mama lor, până au aterizat la Frankfurt, a scris un prieten al familiei. John Moore, vecin cu Helen și soțul acesteia, a declarat că mama femeii a spus că fiica ei a murit din cauza unui atac de cord suspect.

„Nu pot să înțeleg. Era perfect sănăroasă”, a declarat John Moore.  "Este foarte, foarte trist. Erau foarte drăguți. Se întorceau în fiecare vară", a spus un alt vecin care cunoștea familia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » O femeie din Anglia și-a găsit soțul de 63 de ani mort, lângă ea, în timp de zburau cu avionul spre Cipru