Antena Meniu Search
x

O femeie din China a crescut un urs timp de doi ani, crezând că e câine. Şi-a dat seama când animalul de 100 de kg a început să meargă în două labe

L-a crescut timp de doi ani, crezând că este câine. O femeie din China a adoptat un urs himalayan şi a avut grijă de el pentru doi ani, trăind cu impresia că animalul său de companie este un câine din rasa Mastiff Tibetan.

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 12:53

O femeie din China a adoptat un urs himalayan şi a avut grijă de el pentru doi ani.
O femeie din China a crescut un urs timp de doi ani, crezând că este câine. - CGTN

O familie din China a crezut, timp de doi ani, că animalul de companie pe care îl adoptase este câine. Mare le-a fost mirarea când au aflat că, de fapt, "cățelușul" era un urs.

O familie din China a adoptat un "câine" care era, de fapt, urs

Su Yun, o femeie care trăiește în apropierea orașului Kunming, capitala provinciei Yunnan, a cumpărat în 2016, ceea ce credea că este un câine din rasa Mastiff Tibetan, relatează New York Post.

Surpriza a venit după doi ani, când femeia și familia sa au descoperit că animalul lor de companie nu era un mastiff tibetan, ci urs. Câinii din rasa Mastiff Tibetan au blana neagră și pot cântări până la 70 kg.

Pe acelaşi subiect

Femeia care a adoptat ursul spune că a rămas uimită de apetitul nestăvilit al animalului. Într-o singură zi, "cățelușul" consuma câteva cutii de fructe și două găleți de tăiței.

A realizat că animalul său este urs atunci când a început să meargă în două labe

După doi ani, Su a început să observe că animalul merge din ce în ce mai des în două picioare, depășind greutatea de 100 kg. Atunci, a început să-și pună semne de întrebare cu privire la specia animalului său de companie.

"Cu cât creștea, cu atât arăta mai mult ca un urs", a spus Su despre animalul său.

Su Yun a apelat la autorități, iar acestea și-au dat seama imediat că au de-a face cu un urs negru asiatic, specie pe cale de dispariție.

Ursul negru asiatic mai este cunoscut și sub numele de urs himalayan și poate atinge o greutate de până la 200 kg. În prezent, ursul trăiește la centrul pentru animale sălbatice din Yunnan. Înainte să fie transportat la centru, ursul a fost tranchilizat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » O femeie din China a crescut un urs timp de doi ani, crezând că e câine. Şi-a dat seama când animalul de 100 de kg a început să meargă în două labe