Antena Meniu Search
x

O femeie din România, căutată cu mandat de arestare internațional, a fost găsită moartă în Germania. Craniul ei a fost descoperit într-o pădure

Descoperirea macabră a unui craniu uman găsit în luna ianuarie într-o pădure din Germania s-a concluzionat zilele acestea, după ce criminaliştii au stabilit că acesta aparţine unei femei de naţionalitate română, stabilită în localitatea Treis-Karden.

de Redactia Observator

la 15.04.2022, 11:24

O femeie din România care era căutată cu mandat de arestare internațional, moartă în Germania
O femeie din România care era căutată cu mandat de arestare internațional, moartă în Germania - Poliţia Română

În timpul anchetei, poliţiştii germani au constatat că femeia de 51 de ani fusese dată în urmărire internaţională pentru a fi arestată cu privire la mai multe fapte pe care le-ar fi comis., scrie Wochen Spiegel.

Descoperirea macabră a fost făcută la finalul lunii ianuarie de un localnic care ieşise să îşi plimbe câinele într-o zonă împădurită din localitate. El a descoperit un craniu uman şi a alertat imediat poliţia din oraşul Cochem. În primă fază, anchetatorii nu au putut stabili identitatea persoanei, singurul lucru pe care îl putea garanta fiind că acesta aparţine unei femei.

În zonă, poliţiştii germani au făcut cercetări amănunţite, fiind aduşi chiar şi câini detectivi. Aceştia au luat rapid urma şi au găsit şi alte oseminte din corpul femeii. Anchetatorilor le-a fost cu atât mai greu să rezolve cazul, cu cât în perioada respectivă nu fuseseră semnalate dispariţii care să poată conduce la o pistă prin care să se stabilească identitatea persoanei de la care proveneau osemintele. 

Ipoteza oamenilor legii

Pe acelaşi subiect

Potrivit presei locale, femeia era născută în România, iar la început anchetatorii credeau că este vorba despre o persoană liniştită şi prietenoasă. După mai multe investigaţii însă, femeia s-a dovedit a fi un infractor periculos. Acest lucru a fost confirmat şi de un mandat internaţional de arestare, emis de judecătorii din Târgu Mureş, în noiembrie 2021.

Femeia a fost dată în urmărire pe site-ul oficial al Poliţiei Române, precizând foarte clar motivul pentru care era căutată: „Pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unei organizații criminale, trafic de minori în formă continuată, complicitate la relații sexuale cu minori și trafic de minori”.

Femeia ar fi trebuit să execute o pedeapsă cu închisoarea de până la opt ani. Potrivit anchetatorilor ea ar fi făcut prte dintr-o sectă numită "Cercul" şi ar fi avut sarcina de a recruta tinere fete care ulterior urmau să fie abuzate. Majoritatea victimelor erau racolate de la Universitatea din Târgu Mureş. Potrivit anchetei, membrii sectei abuzau fetele racolate în timpul ritualurilor religioase.

Ipoteza luată în calcul de oamenii legii este aceea că femeia s-ar fi sinucis pentru a scăpa de pedeapsa cu închisoarea, pe care urma să o ispăşească în România. Poliţiştii continuă acum să investigheze cazul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » O femeie din România, căutată cu mandat de arestare internațional, a fost găsită moartă în Germania. Craniul ei a fost descoperit într-o pădure