Antena Meniu Search
x

O femeie moartă de 23 de ani, amendată în Italia pentru că nu s-a vaccinat anti-Covid

O femeie, care a murit în urmă cu 23 de ani, a fost amendată pentru că nu s-a vaccinat anti-Covid, în Italia. Tânăra, care avea doar 28 de ani când a murit într-un accident rutier în 1999, a primit 100 de euro amendă, informează Corriere della Sera, citat de Mediafax. 

de Redactia Observator

la 10.04.2022, 15:59

O femeie moartă de 23 de ani, amendată în Italia pentru că nu s-a vaccinat anti-Covid - Shutterstock

Amenda pe numele femeii, Domenica Di Stefano, a ajuns la mama ei, profund marcată de acest gest.

Vaccinarea a fost obligatorie în Italia

Cumnatul femeii a declarat pentru Corriere: „Sora soției mele a decedat în 1999 într-un accident, acum ar fi avut 51 de ani și din acest motiv a primit amenda pentru a treia doză de vaccin, în ciuda faptului că, din motive evidente, nu a făcut nici prima doză, nici pe cea de-a doua. A fost, de asemenea, un șoc psihologic, deoarece a redeschis o rană care nu se vindecase niciodată de la acea pierdere foarte gravă. Cumnata mea a trăit în Napoli și a murit la 28 de ani, cu puțin timp înainte de a se căsători. Încercăm să ne dăm seama cum să răspundem la această amendă absurdă. Cu sistemele electronice de astăzi, care sunt complet interconectate, astfel de lucruri nu ar trebui să se întâmple”.

Familia va trebui acum să facă recurs, dovedind că femeia a murit. Vaccinarea anti-COVID a fost obligatorie în Italia pentru accesul persoanelor de peste 50 de ani la locul de muncă. Din 1 aprilie, Guvernul a ridicat această obligativitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O femeie moartă de 23 de ani, amendată în Italia pentru că nu s-a vaccinat anti-Covid