Antena Meniu Search
x

Foto O femeie s-a deghizat în asistentă medicală și a răpit un nou-născut. L-a băgat într-un ghiozdan, apoi a fugit din spitalul din Mexic

Incident de-a dreptul șocant într-o maternitate din Mexic. O femeie s-a deghizat în asistentă medicală și a furat un bebeluș nou-născut. Femeia a băgat copilul într-un ghiozdan, apoi s-a făcut nevăzută. Camerele de supraveghere au surprins întregul moment.

de Redactia Observator

la 02.01.2024, 09:40

O femeie s-a deghizat în asistentă medicală și a răpit un nou-născut. L-a băgat într-un ghiozdan, apoi a fugit din spitalul din Mexic
O femeie s-a deghizat în asistentă medicală și a răpit un nou-născut. L-a băgat într-un ghiozdan, apoi a fugit din spitalul din Mexic - X / Policía Nacional Civil de El Salvador.

Poliția Națională Civilă a raportat pe contul său de X (fostul Twitter) că un bebeluș care a fost furat sâmbătă dimineața din Spitalul San Juan de Dios, din San Miguel, de o femeie îmbrăcată în asistentă medicală, a fost localizat în Nueva Guadalup.

Copilul, băgat într-un rucsac de o femeie care era îmbrăcată în asistentă medicală

Femeia a ascuns bebelușul într-un rucsac, pentru a putea trece neobservată. Câteva ore mai târziu, poliția a confirmat capturarea unui bărbat și a unei femei, despre care poliția a spus că se dădeau drept părinții nou-născutului Bărbatul a fost identificat ca fiind William Soto, 42 de ani, din Nueva Guadalupe. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Femeia reținută a fost identificată drept Maribel Martinez de Aparicio, în vârstă de 45 de ani. Neoficial, s-a raportat că femeia capturată este aceeași văzută în filmulețul în care copilul este furat din spital, potrivit La Prensa Grafica.

După ce a fost găsit, bebelușul a fost tratat de medici și apoi dus în brațele părinților, care sâmbătă se aflau încă în unitățile spitalului San Juan de Dios.

Tatăl bebelușului, identificat drept Juan Rivas, a ținut să reclame supravegherea slabă a spitalului și a spus că soția lui l-a sunat pentru a-l informa că fiul lor a dispărut. El a explicat că o femeie îmbrăcată în asistentă a luat copilul, susținând că îi vor face niște vaccinuri, dar nu s-a mai întors.

Neoficial, s-a știut, prin postările rudelor pe rețelele de socializare, că bebelușul s-a născut marțea trecută, dar a rămas sub observație pentru că a fost o naștere cu risc crescut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O femeie s-a deghizat în asistentă medicală și a răpit un nou-născut. L-a băgat într-un ghiozdan, apoi a fugit din spitalul din Mexic