Antena Meniu Search
x

Foto O femeie se plânge că trebuie să îşi vândă Range Rover-ul nou de 56.000 de lire la un preţ mult mai mic. Asigurarea o costă 10.800 de lire pe an

Proprietara unui Range Rover Velar spune că este forțată să vândă maşina cu o pierdere de aproximativ 15.000 de lire sterline, după ce asigurarea autovehiculului se ridică la 890 de lire sterline pe lună.

de Redactia Observator

la 01.02.2024, 17:27

O femeie se plânge că trebuie să îşi vândă Range Rover-ul nou de 56.000 de lire la un preţ mult mai mic. Asigurarea o costă 10.800 de lire pe an
O femeie se plânge că trebuie să îşi vândă Range Rover-ul nou de 56.000 de lire la un preţ mult mai mic. Asigurarea o costă 10.800 de lire pe an

Kirsten Lijeskic, 38 de ani, spune că a primit bolidul de 56.000 de lire sterline în septembrie 2022 și plătea asigurare de doar 130 de lire sterline pe lună. Dar acum, Kirsten spune că asiguratorul nu îi va reînnoi asigurarea şi că producătorul mașinii i-ar fi spus că „nu poate oferi altă ofertă”. Ea spune că cea mai ieftină ofertă pe care o poate găsi este de 890 de lire sterline pe lună, pe care nu și-o pot permit, relatează Daily Mail. 

Cea mai căutată maşină de hoţi în 2023

Drept urmare, femeia spune că va trebui să vândă mașina pentru care au „muncit din greu toată viața”, cu o pierdere de mii de lire sterline. Kirsten a spus că oamenii ca ea sunt „pedepsiți” și că viețile sunt „distruse”. Scandalul vine după ce s-a raportat anul trecut că Range Roverele suferă scăderi mari de preț, deoarece proprietarii lor se luptă pentru a le cumpăra asigurarea. Datele experţilor au dezvăluit că Range Rover Velar R-Dyn a fost cea mai căutată mașină de către hoţi în UK, cu două din 100 de modele furate. Land Rover a fost numită cea mai furată marcă, cu 924 furate la 100.000 în cele 12 luni până în martie 2023.

"Ai crede că avem un Lamborghini"

Pe acelaşi subiect

În ciuda ultimelor date, Kirsten a declarat: „Nu putem fi asigurați de nicio companie de asigurări. Suntem foarte supărați pe Range Rover, deoarece nu își protejează clienții fideli și, în schimb, ne pedepsesc. Știu că este alegerea noastră să cumpărăm o mașină frumoasă, dar am muncit din greu toată viața pentru a putea conduce o mașină de lux și am fost pedepsiți."

Kirsten spune că cel mai ieftin preț pe care l-au găsit a fost de 890 de lire sterline pe lună: „Ai crede că avem un Lamborghini. Nu putem să acceptăm, este mai mult decât ipoteca noastră, este absolut ridicol. Este chiar nedrept. Dacă încercăm să-l vindem, va avea o reducere de aproximativ 15.000 de lire sterline. Ea a spus că „nu va mai cumpăra niciodată” un Range Rover, adăugând că „de fapt distrug viețile oamenilor”.

Costul asigurării unui Range Rover second-hand s-a dublat cu peste 3.270 de lire sterline în anul până în octombrie, într-o perioadă în care asigurarea auto totală a crescut cu 57%, potrivit Confused.com.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » O femeie se plânge că trebuie să îşi vândă Range Rover-ul nou de 56.000 de lire la un preţ mult mai mic. Asigurarea o costă 10.800 de lire pe an