Antena Meniu Search
x

O femeie şi-a văzut soţul mort într-un clip promoţional al unui restaurant din Anglia. Bărbatul era mort de 9 ani

O femeie a avut un şoc după ce şi-a văzut soţul mort de 9 ani într-un clip promoţional al unui restaurant din Anglia. Pe 16 ianuarie, localul Spice Cottage, din Westbourne, a publicat un clip pe Facebook.

de Monica Palade

la 25.01.2023, 13:30

O femeie şi-a văzut soţul mort într-un clip promoţional al unui restaurant din Anglia. Bărbatul era mort de 9 ani - captura video

Un cameraman se plimbă printre mesele aglomerate. Deşi aparent nimic tulburător, acest lucru nu a fost valabil şi pentru o femeie care spune că i-a recunoscut în clip pe partenerul său de viaţă şi pe fiul său. Numai că primul era mort din 2014. „De când sunt imaginile?”, a comentat femeia. Potrivit proprietarului, clipul a fost filmat cu o săptămână înainte de a fi publicat pe Facebook. De atunci, văduva nu a mai reacționat, iar mulţi s-au întrebat cum s-a terminat povestea.

Şi-a găsit soţul mort pe internet

Unii comentatori spun că reacția femeii ar putea fi pusă în scenă doar pentru reclamă şi se pare că a dat rezultate, scrie 7 sur 7.be. În timp ce postările pe Facebook ale restaurantului rareori depășesc zece comentarii, acesta a fost comentat de peste 300 de ori și a fost distribuit de 64 de ori.

„Tocmai am văzut știrile în presă și am atât de multe întrebări. Soțul acestei femei este într-adevăr mort și bărbatul din videoclip seamănă sau se presupune că este dispărut și găsit prin intermediul rețelelor de socializare? Observ că femeia în cauză are doar câțiva prieteni pe pagina ei de Facebook. Acesta este probabil un troll, dar mă simt atras de această în această poveste”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O femeie şi-a văzut soţul mort într-un clip promoţional al unui restaurant din Anglia. Bărbatul era mort de 9 ani