Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 10 ani a supraviețuit în mod miraculos 18 ore în viscolulul din Rusia, la -11°C, îmbrăţişând un câine fără stăpân

O fetiţă de 10 ani din Rusia a supravieţuit în mod miraculos stând timp de 18 ore la temperaturi negative, în viscol, după ce s-a rătăcit în timp ce mergea de la şcoală spre casă.

de Redactia Observator

la 19.01.2022, 16:09

Câinele a fost salvarea fetiţei
Câinele a fost salvarea fetiţei - Profimedia

Ore întregi salvatorii au fost pe urmele ei, iar în cele din urmă au reuşit să îi dea de urmă. Vika a fost găsită aproape degerată, agăţată de animalul de companie abandonat, care avea o blană pufoasă. 

Ea se pierduse de casa ei când se întorcea de la școală din Uglegorsk, pe cea mai mare insulă a Rusiei, Sakhalin, într-o zi în care temperaturile au scăzut la minus 11 grade, a declarat poliția. Viscolul a dus la un strat de zăpadă de peste 2 metri, în unele locuri omătul ajungând chiar până la primul nivel al clădirilor. Fata a fost găsită în cele din urmă la 18 ore după ce a plecat spre casă de la școală, potrivit Daily Mail.

Animalul fără stăpân, salvarea fetiţei

Ea a povestit că „a îmbrățișat un câine pufos pentru căldură”. Vika și bătrânul rătăcit stăteau întinși pe o saltea, care fusese așezată pentru câini fără adăpost, sub un balcon jos, adăpostindu-se de viscol. „A fost dusă direct la spital și s-a constatat că are degerături ușoare”, au spus salvatorii. Vika plecase de la școală la ora 13.00 și a fost găsită dimineața următoare la 8:45.

Olesya Voznyuk, un oficial al Comitetului de Investigație, a declarat: „Ea se ascundea sub un balcon cu câinele. Fata iubește foarte mult animalele, obișnuia să se joace tot timpul cu câini locali. S-a dus să hrănească acești câini după școală și apoi a fost prinsă de furtuna de zăpadă și de vântul puternic”.

Autorităţile locale au acum în plan onorarea câinelui care a ajutat-o pe micuţă să supravieţuiască în cele peste 18 ore petrecute în viscol, la temperaturi extreme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O fetiţă de 10 ani a supraviețuit în mod miraculos 18 ore în viscolulul din Rusia, la -11°C, îmbrăţişând un câine fără stăpân