Antena Meniu Search
x

O fetiță de 12 ani a murit la doar 3 zile după ce a fost implicată într-un accident rutier. Șofer de Bentley, arestat pentru fugă de la locul faptei

Un bărbat a fost arestat după ce a provocat un accindet, cu trei zile în urmă, care s-a soldat cu moartea unei fetițe de doar 12 ani, iar apoi a fugit de la fața locului.

de Maria Dogaru

la 25.08.2022, 16:37

Un bărbat a fost arestat pentru cauzarea tragediei și fugă de la locul faptei
O fetiță de 12 ani a murit la doar 3 zile după ce a fost implicată într-un accident rutier - Shutterstock

Polițiștii au ajuns la fața locului în Barnet, nordul Londrei, la ora 22:12 sâmbătă, 20 august, după accidentul dintre un Vauxhall Astra și Bentley Continental. Tânăra de 12 ani, care se afla în Astra, a suferit răni critice. A fost dusă la spital unde a murit tragic trei zile mai târziu, marți, 23 august, potivit The Sun.

Poliția face apel la orice martor care deține informații folositoare în desfășurarea anchetei

Familia ei este susținută de ofițeri specialiști. Polițiștii au lansat acum un nou apel pentru martori, în urma accidentului de groază din Colney Hatch Lane.

Gândurile mele se îndreaptă spre familia fetei, pe măsură ce se împacă cu această veste devastatoare și vom face tot ce putem pentru a-i sprijini în acest moment dificil. Investigația noastră cu privire la modul în care a avut loc coliziunea continuă și încurajez pe oricine care are informații despre ceea ce s-a întâmplat să se prezinte dacă nu a făcut-o deja”, a declarat instectorul detectiv, Ian Watson.

Se crede că în Bentley se aflau doi bărbați, iar ambii au fugit de la locul accidentului, înainte ca poliția să ajungă. Un tânăr de 28 de ani a fost arestat luni, 22 august, fiind suspectat că a provocat vătămări grave care au dus la moarte, prin conducerea periculoasă.

Ulterior, el a fost eliberat pe cauțiune, pentru a se întoarce la un proces la sfârșitul lunii septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O fetiță de 12 ani a murit la doar 3 zile după ce a fost implicată într-un accident rutier. Șofer de Bentley, arestat pentru fugă de la locul faptei