Antena Meniu Search
x

O fetiță de 14 ani din Germania, găsită moartă într-un lac la 8 zile de la dispariţie. Ar fi fost ademenită de un pedofil

Cadavrul unei eleve de 14 ani din Germania a fost găsit plutind într-un lac, la câteva zile de la dispariţie. Un bărbat a fost arestat de poliție sub suspiciunea de crimă.

de Maria Dogaru

la 01.08.2022, 17:36

Ayleen Ambs, descrisă drept o „fată drăguță, timidă și rezervată” a dispărut pe 21 iulie. Opt zile mai târziu, un cadavru a fost recuperat în lacul Teufelssee din statul central german Hesse, relatează Mirror.

Autoritățile germane au dezvăluit acum că Ayleen a fost luată de acasă cu mașina, dar „nu pot spune dacă acest lucru a fost voluntar”. Ei au mai spus într-o conferință de presă, că datele de pe telefonul mobil ale lui Ayleen sugerează că „ceva s-a întâmplat” în noaptea de 21 spre 22 iulie.

Rămășițele fetei au fost găsite la aproximativ 300 km distanță de casa ei din Gottenheim, din Baden-Wuerttemberg.

Examinarea criminalistică a relevat că persoana decedată găsită în districtul Wetterau din Hesse este tânăra de 14 ani dispărută, din Gottenheim. Autopsia a fost dificil de efectuat, deoarece trupul lui Ayleen plutea într-un lac de câteva zile. Potrivit unui martor, în ziua dispariției sale, joi, 21 iulie 2022, fata se afla pe podul Stadtbahn din gara principală Freiburg între orele 19:30 și 20:30. Ar fi fost însoțită de o fată de aproximativ aceeași vârstă, de aproape 1,75 metri înălțime, cu părul lung și castaniu, purtând pantaloni negri și un tricou”, a declarat Sediul Poliției din Freiburg într-un comunicat, pe 30 iulie.

Pe acelaşi subiect

Cele mai profunde condoleanțe se adresează părinților, familiei și prietenilor ei”, a declarat Președintele poliției Franz Semling.

Bărbatul suspect de sechestrarea și uciderea minorei a mai avut antecedente similare în trecut

Suspectul în vârstă de 29 de ani se afla într-un program de reabilitare după eliberare, după tentativa de viol asupra unei fete de 11 ani, când acesta avea doar 14 ani. A primit tratament psihiatric din 2007 până în 2017.

El a fost arestat după ce a fost emis un mandat pentru trei infracțiuni: răpirea minorilor, agresiune sexuală și omor cu intenție de mușamalizare.

Până acum nu se știe unde a fost ucisă tânăra Ayleen, dar hainele ei au fost găsite în apartamentul suspectului. Contactul dintre cei doi a durat timp de câteva săptămâni iar cei doi s-au cunoscut pe internet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O fetiță de 14 ani din Germania, găsită moartă într-un lac la 8 zile de la dispariţie. Ar fi fost ademenită de un pedofil