Antena Meniu Search
x

O fetiță de 3 ani se recuperează miraculos, după ce a fost uitată 6 ore într-un autobuz fierbinte. Lacrimi de bucurie pentru micuţa australiancă

Încovoiată lângă o jucărie pufoasă. Aşa a fost surprinsă pentru prima dată fetiţa de 3 ani care a fost uitată într-un microbuz încins, după ce terminase ziua la creşă. Micuţa este acum la spital şi se recuperează după clipele grele. Nevaeh Austin este supravegheată atât de cadrele medicale, cât şi de familia speriată. Incidentul bizar a avut loc în Australia. 

de Redactia Observator

la 06.05.2022, 19:05

O fetiță de 3 ani se recuperează miraculos, după ce a fost uitată 6 ore într-un autobuz fierbinte
O fetiță de 3 ani se recuperează miraculos, după ce a fost uitată 6 ore într-un autobuz fierbinte - Daily Mail

Fetița se lupta pentru viața ei la începutul acestei săptămâni, după ce a rămas în mod bizar închisă într-un microbuz din Gracemere, Queensland, în ciuda faptului că era singurul pasager în acea dimineață. Bunica lui Neveah, Pamela Parker, a apărut vineri dimineață în emisiunile de televiziune pentru a informa națiunea că copilul ei iubit este ''treaz, zâbeşte și mănâncă înghețată'', dând semne că starea ei de sănătate se îmbunătăţeşte pe zi ce trece. 

Micuţa a fost uitată în maşină timp de 6 ore, la cel puţin 30 de grade

Micuța Nevaeh Austin, în vârstă de 3 ani, a făcut progrese semnificative în orele de când a fost salvată, miercuri, în jurul orei 15:00. Necazurile pentru familie, totuși, încă nu s-au încheiat, deoarece încă așteaptă răspunsuri cu privire la motivul pentru care fata lor a fost închisă într-un microbuz încins, în care temperatura era de aproape 30 de grade Celsius, de către doi dintre angajaţii de la grădiniță. Cu atât mai mult că a fost vorba despre o perioadă destul de lungă - în jur de 6 ore. 

Fetiţa a fost transportată de urgenţă la Spitalul Rockhampton în stare critică, iar apoi a fost dusă cu avionul la Spitalul de Copii Queensland din Brisbane. Ancheta poliției a continuat la creșă joi seară. Ofițerii au făcut fotografii din mai multe unghiuri, au luat notițe și au analizat cu atenţie probele, notează Daily Mail

Un panou din fața creşei se mândrește că are un serviciu de preluare și predare, despre care proprietara centrului Michelle O'Rourke a dezvăluit joi că va fi suspendat definitiv în urma acestei ultime tragedii. La doar câțiva pași de locul unde era parcată duba, există mai multe semne care avertizează asupra pericolelor de a lăsa copiii în mașini fierbinți. Avertismentul subliniază, de asemenea, riscurile pentru sănătate, inclusiv stresul termic, deshidratarea, leziunile cerebrale, leziunile grave ale rinichilor și chiar moartea.

Joi, mătușa Christy Atta-Singh a vorbit despre durerea puternică pe care o resimte: ''Mulțumesc tuturor celor care au trimis mesaje, au sunat sau au oferit ajutor în acest moment îngrozitor. Este un moment descurajant pentru toți cei implicați. Este cel mai chinuitor moment să vezi și să fii lângă patul unui copil atât de nevinovat​'', a scris ea pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O fetiță de 3 ani se recuperează miraculos, după ce a fost uitată 6 ore într-un autobuz fierbinte. Lacrimi de bucurie pentru micuţa australiancă