Antena Meniu Search
x

O fetiță de 8 ani din UK a căzut de la balcon spre moarte, într-o clipă de neatenție. Familia pregătește acum înmormânarea: "Mama ei nu e în stare s-o organizeze"

A căzut spre moarte. O fetiță de 8 ani a sfârșit în mod tragic, după ce a căzut de la balcon. Familia micuței este distrusă iar autoritățile depun eforturi majore pentru a afla cum s-a produs de fapt nenorocirea. 

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 22:28

O fetiță de 8 ani din UK căzut de la balcon spre moarte, într-o clipă de neatenție. Familia pregătește acum înmormânarea
O fetiță de 8 ani din UK căzut de la balcon spre moarte, într-o clipă de neatenție. Familia pregătește acum înmormânarea - GoFundMe

Minnie a murit la doar 8 ani, după ce a alunecat și a căzut de la balconul apartamentului în care locuia, în Anglia. Echipajele de urgență au ajuns imediat la fața locului, însă nu au mai putut să facă nimic pentru a o salva pe copila mult prea fragilă ca să supraviețuiască unui asemenea impact, potrivit Mirror.

Familia se pregătește acum s-o conducă pe micuță pe ultimul drum 

Polițiștii au arestat ulterior o femeie în vârstă de 43 de ani, pentru neglijarea copilului. Apropiații au creat o pagină de strângere de fonduri, pentru a îi oferi micuței un ultim drum așa cum merită.

Mama ei nu este în stare să organizeze acest lucru. Toate donațiile vor fi foarte apreciate și cheltuite pentru a îi oferi micuței noastre Minnie cea mai bună înmormânare pe care o merită”, scrie pe pagina de strângere de fonduri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O fetiță de 8 ani din UK a căzut de la balcon spre moarte, într-o clipă de neatenție. Familia pregătește acum înmormânarea: "Mama ei nu e în stare s-o organizeze"