Antena Meniu Search
x

Galerie foto O fetiţă de 9 ani, plecată după apă, a fost violată şi ucisă cu bestialitate de patru bărbaţi, în India. Mama i-a găsit trupul în faţa unui crematoriu

Teroare de nedescris pentru o întreagă familie după ce fetiţa lor de doar 9 ani a fost violată în grup, de patru bărbaţi, apoi ucisă în moduri cumplite, în India.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 31.08.2021, 18:42

Bărbații, care au fost arestați pe 2 august, au fost acuzați în mod oficial de viol, crimă și distrugere de probe, printre alte infracţiuni, în urma oribilului incident din New Delhi.

Fata, al cărei nume nu a fost făcut public, fusese trimisă de mama ei să aducă apă de la un crematoriu din apropiere de casă, în New Delhi, pe 1 august. Văzând că nu s-a întors, după o oră, femeia a intrat la bănuieli aşa că a plecat în căutarea micuţei. A găsit-o fără viaţă, la faţa locului, cu urme de violenţă pe corp. Avea hainele umede, nasul însângerat, braţele învineţite şi buzele albastre.

Mama a povestit pentru BBC că a găsit cadavrul fiicei sale pe podeaua crematoriului, dar nu i s-a permis să-l ia. Trei suspecți, inclusiv un preot hindus, au închis porțile și au refuzat să o lase să plece, a mărturisit ea, spunându-i că dacă va suna la poliţie, ofiţerii îi vor „fura organele şi le vor vinde”, dorind să facă inclusiv o autopsie. Tatăl, împreună cu alţi 150 de săteni au încercat să recupereze trupul, dar, dat fiind faptul că cei vinovaţi au vrut să scape de urme, au dat foc cadavrului, neputând a mai fi salvate decât picioarele victimei.

Proteste masive în India în urma violurilor

Ministerul Afacerilor Interne din India a declarat că cei patru bărbaţi ar putea primi pedeapsa cu moartea dacă vor fi găsiţi vinovaţi, potrivit CNN. Crima a provocat patru zile de proteste masive în țară. Oamenii au ars efigii ale premierului Narendra Modi, acuzându-l că a întârziat să-i condamne pe criminali pentru faptele lor, precum şi portretul ministrului, Arvind Kejriwal, în afara crematoriului din Nangal. El a vizitat familia și le-ar fi oferit siguranţa că justiţia este aplicată. Sute de protestatari au cerut suspecților să fie pedepsiți cu moartea și au solicitat suspendarea mai multor ofițeri de poliție pentru că ar fi hărțuit familia.

Alții au participat la proteste în masă în New Delhi, cerând să fie aplicată o justiție corectă. Presupusul atac sexual este doar cel mai recent raportat în India, dat fiind faptul că o femeie (minoră sau majoră) este violată la fiecare 15 minute, conform datelor federale. Potrivit Mirror, 200 de milioane de femei din India s-au confruntat de mult timp cu discriminare, iar militanții spun că atacurile au crescut în timpul pandemiei coronavirusului. Anul trecut, în India, au fost raportate în medie aproape 90 de violuri în fiecare zi, potrivit datelor Biroului Național de Înregistrări a Criminalității, dar se crede că numărul este mult mai mare, însă nefăcut public din cauza stigmatizării sociale și a lipsei de credință în poliție și în autoritățile judiciare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O fetiţă de 9 ani, plecată după apă, a fost violată şi ucisă cu bestialitate de patru bărbaţi, în India. Mama i-a găsit trupul în faţa unui crematoriu