Antena Meniu Search
x
LIVE

O fetiță de doi ani a murit electrocutată de un încărcător de telefon, în Brazilia. ”Acum ești un îngeraș cu aripi mici. Ai grijă de mămica ta de sus!”

O fetiță de doi a murit electrocutată după ce a atins un încărcător de telefon mobil. Șocul electric i-a fost fatal micuței Sara Alves de Albuquerque, din Erere, în nord-estul Braziliei, care a murit la spital la scurt timp după incident.

De Ana Maria Ghiarasim la 27.08.2021, 13:37

Deocamdată nu a fost dezvăluită marca telefonului mobil și nici starea în care era încărcătorul. Poliția urmează să investigheze circumstanțele din jurul morții fetiței de doi ani. Doar anul trecut, în Brazilia au fost înregistrate 355 decese din cauza electrocutărilor.

Emanuelle Gomes Martins, primarul orașului, a adus un omagiu fetiței de doi ani, într-un mesaj postat pe Facebook : "În acest moment de durere profundă, administrația publică municipală simpatizează cu familia și prietenii și își exprimă cele mai sincere condoleanțe pentru pierderea de nedescris", scrie The Sun.

O fetiță de doi ani a murit electrocutată de un încărcător de telefon, în Brazilia. ”Ai grijă de mămica ta de sus, ai auzit?”

Facebook

Tragedia a adus multă durere familiei și celor care au cunoscut-o pe fetiță. "Acum ești un îngeraș cu aripi mici. Ai grijă de mămica ta de sus, ai auzit?"/ „Există momente în care nu găsim cuvintele care să spună ceea ce simțim, mai ales când e vorba despre un copil. Le doresc multă putere. Dumnezeu să le mângâie inimile suferitoare ale părinților, rudelor și prietenilor ei".

Moartea micuței Sara este cea mai recentă dintr-o serie de tragedii similare. În anul 2020, Brazilia a înregistrat 355 de decese din cauza șocurilor electrice.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O fetiță de doi ani a murit electrocutată de un încărcător de telefon, în Brazilia. ”Acum ești un îngeraș cu aripi mici. Ai grijă de mămica ta de sus!”

Breaking News

Două plicuri suspecte, la Ambasada Ucrainei din Bucureşti. Poliția e în alertă

Două plicuri suspecte, la Ambasada Ucrainei din Bucureşti. Poliția e în alertă