Antena Meniu Search
x

O fetiţă de doi ani şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de pe ponei. Copila călărea însoţită de îngrijitorii centrului de echitaţie, în Anglia

Sfârşit tragic pentru o fetiţă de doar doi ani. Copila a murit după ce a căzut de pe un ponei pe care îl călărea într-o zonă special amenajată din North Yorkshire, Mrea Britanie.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 18.09.2021, 18:59

În urma căzăturii, fetiţa a decedat
În urma căzăturii, fetiţa a decedat - Profimedia

Accidentul a avut loc miercuri, când salvatorii au fost chemaţi pentru a oferi îngrijiri medicale micuţei care se rănise grav în urma căzăturii, potrivit The London Economic. Ulterior, fetiţa nu a rezistat, iar medicii au declarat decesul câteva ore mai târziu. Reprezentanţii centrului de călărie au declarat că sunt şocaţi în urma celor întâmplate cu atât ai mult cu cât copila era însoţită de îngrijitorii centrului.

"Putem confirma că un accident tragic s-a întâmplat miercuri, când o fetiţă de doi ani a căzut de pe un ponei şi şi-a pierdut viaţa. Suntem complet distruşi, dar ne vom uni forţele pentru a sprijini familia îndurerată. Condoleanţele noastre sincere sunt adresate tuturor celor afectaţi şi îndemnăm ca toată lumea să respecte intimitatea familiei, fiind vorba de un moment atât de dureros", au declarat reprezentanţii centrului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O fetiţă de doi ani şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de pe ponei. Copila călărea însoţită de îngrijitorii centrului de echitaţie, în Anglia