Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fetiţă de patru ani a murit, după ce a fost uitată într-o maşină încinsă timp de o oră, în SUA: "Încercați să vă amintiți unde sunt copiii voștri"

O fetiţă de patru ani a murit, după ce a fost uitată într-o maşină încinsă timp de o oră. Ofițerii de la Departamentul de Poliție din Houston, SUA, au fost chemaţi într-un complex de apartamente.

de Monica Palade

la 06.07.2024 , 13:36

O fetiţă de patru ani a murit, după ce a fost uitată într-o maşină încinsă timp de o oră, în SUA: "Încercați să vă amintiți unde sunt copiii voștri" - Houston Police

Două femei care urmau să facă comisioane a doua zi au uitat-o pe micuţă, care făcea parte dintr-un grup de copii, într-o parcare. 

Au uitat-o în maşina încinsă

Investigațiile inițiale au arătat că fetiţa a fost lăsată în maşina încinsă, timp de aproximativ o oră, până când cineva și-a dat seama că a dispărut. După ce s-a întors la maşină și a găsit-o pe fată, una dintre femei a sunat la 911. Copila a fost transportată de urgență la spital, unde ulterior a fost declarată moartă.

Articolul continuă după reclamă

În această etapă rămâne neclar dacă au fost efectuate arestări, cu toate acestea, ancheta este în desfășurare. "Întotdeauna luați măsuri de precauție. Încercați să vă amintiți unde sunt copiii voștri", a declarat Lt. Larry Crowson pentru ABC.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Mapamond » O fetiţă de patru ani a murit, după ce a fost uitată într-o maşină încinsă timp de o oră, în SUA: "Încercați să vă amintiți unde sunt copiii voștri"