Antena Meniu Search
x

O fetiţă de trei ani, găsită de poliţişti încuiată în maşină. Mama era beată şi se distra într-un club din centrul vechi al unui oraş din Germania

O fetiţă în vârstă de trei ani a fost găsită în miez de noapte de poliţiştii germani încuiată în maşina mamei sale. Copila plângea şi striga după ajutor, bătând insisten în geamul maşinii pentru a fi salvată. În tot acest timp, mama ei petrecea într-un club din oraş.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 20.06.2022, 15:18

O fetiţă de trei ani, găsită de poliţişti încuiată în maşină
O fetiţă de trei ani, găsită de poliţişti încuiată în maşină

Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei locale 3 dimineaţa, pe o stradă din centrul vechi al oraşului Dusseldorf. Fetiţa fusese încuiată în maşină de mama care se afla în stare de ebrietate şi care plecase să se distreze într-un local din apropiere, scrie Ruhr24.

Încuiată în maşină de mamă. Femeia a plecat la petrecere

Câţiva trecători au observat-o pe micuţă în interiorul maşinii, în timp ce ţipa şi cerea cu disperare să fie scoasă. Martorii au solicitat intervenţia poliţiştilor şi sosiţi la faţa locului au reuşit să o scoată spărgând unul dintre geamurile maşinii.

Fata a fost scoasă imediat afară, mai cu seamă că stătuse extrem de mult timp în căldură, cu o zi înainte fiind înregistrată cea mai călduroasă zi din Germania, temperaturile pe timpul nopţii depăşind 20 de grade celsius. 

După o jumătate de oră de la intervenţia oamenilor legii, mama în vârstă de 23 de ani a apărut la maşină alături de un însoţitor. Cei doi au fost duşi la secţia de poliţie din apropierea gării din oraş. Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat aproape 2 la mie.

Poliţia a trimis ulterior o sesizare către biroul de protecţie a copiilor, chiar dacă cea mică a fost scoasă din maşină nevătămată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O fetiţă de trei ani, găsită de poliţişti încuiată în maşină. Mama era beată şi se distra într-un club din centrul vechi al unui oraş din Germania