Antena Meniu Search
x

Galerie foto O fetiţă dispărută a fost reunită cu tatăl ei, după 2 ani de căutări. Copila de 6 ani ar fi fost răpită în secret de propria mamă şi dusă în Mexic

La peste doi ani după ce ar fi fost răpită, Majesty Williams, în vârstă acum de 6 ani, s-a reunit cu tatăl ei în acest weekend, după ce ofițerii de poliție au găsit-o în siguranță cu mama ei în Mexic.

de Redactia Observator

la 20.07.2023, 10:55

Majesty avea 4 ani când mama ei, Andrea McCord, în vârstă de 34 de ani, ar fi răpit-o din casa tatălui ei din Georgia, SUA, pe 1 aprilie 2021. După o investigație amplă care a durat mai bine de doi ani și a provocat multe dureri familiei, Majesty l-a îmbrăţişat însfârţit pe tatăl ei, James Williams, pe aeroportul internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta, duminică, relatează Daily Mail.

Un comunicat de presă în legătură cu cazul a venit în cele din urmă sâmbătă, când mama fetei și iubitul ei, au fost localizați în San Luis Potosi, un stat din estul și centrul Mexicului, unde locuiau cu Majesty. Cuplul a fost arestat în baza mandatelor și au fost extrădați în Statele Unite pentru a fi acuzați.

Femeia ar fi furat fetiţa în miezul zilei, în timp ce tatăl era în grădina casei

„Sunt incredibil de recunoscător și foarte bucuros să mă reîntâlnesc cu fiica mea. Cuvintele nu pot exprima cât de fericit sunt că am fiica mea înapoi acasă. Majesty se descurcă bine și cer cu amabilitate mass-media pentru confidențialitate în acest moment”, a mărturisit tatăl fetei.

Potrivit lui bărbatului, pe 1 aprilie 2021, fosta sa soţie locuia în altă parte și o vizita pe Majesty la casa lui. Williams a spus că lucrează afară în curtea lui, în timp ce Majesty a petrecut timp cu mama ei în casă. La un moment dat, și-a dat seama că Andrea și Majesty dispăruseră.

Williams a spus că femeia a trimis mai târziu un mesaj pe telefon, spunându-i că mașina lui se află la un magazin alimentar din apropiere și cheile sunt sub scaun. Williams a raportat-o pe Majesty dispărut la poliție. După o investigație, poliția a reușit să obțină un mandat de arestare a femeii. Cu posibilitatea ca Majesty să fie oriunde, Centrul Naţional pentru Copii Pierduţi a vrut să ridice cazul la nivel național pentru a o găsi pe fetiţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O fetiţă dispărută a fost reunită cu tatăl ei, după 2 ani de căutări. Copila de 6 ani ar fi fost răpită în secret de propria mamă şi dusă în Mexic