Antena Meniu Search
x

O fetiţă răpită din mall a fost găsită după 5 ani de căutări, când toate speranţele erau aproape stinse. Copila fusese dusă în Mexic

O fată care a fost răpită în 2018 dintr-un mall din Washington a fost găsită cinci ani mai târziu în Mexic. Copila, în prezent în vârstă de 8 ani, s-a reîntors în SUA. FBI oferise o recompensă de 10.000 de dolari pentru informații care să ducă la recuperarea lui Aranza Maria Ochoa Lopez.

de Redactia Observator

la 10.03.2023 , 16:37

Fetiţa răpită acum 5 ani a fost găsită în Mexic
Fetiţa răpită acum 5 ani a fost găsită în Mexic - Twitter

FBI a oferit o recompensă de 10.000 de dolari pentru informații care să ducă la recuperarea lui Aranza Maria Ochoa Lopez. Copila care acum are opt ani a fost găsită de autoritățile din Michoacan, Mexic, în luna februarie. Ea a fost dusă în SUA de agenții speciali ai FBI, a anunțat filiala din Seattle a biroului, conform Mediafax.

Fetiţa răpită, găsită după 5 ani

„Timp de mai bine de patru ani, FBI și partenerii noștri nu au renunțat la Aranza", a declarat Richard A Collodi, agent special responsabil al biroului FBI din Seattle, potrivit Sky News. Aranza a fost plasată în grija statului și în plasament familial în 2017, în urma unor plângeri potrivit cărora a fost abuzată fizic de mama ei.

Articolul continuă după reclamă

De altfel, femeia a fost arestată la un an de la dispariția copilei, în septembrie 2019, în Pueblo, Mexic. Ulterior, ea a fost judecată pentru răpire, jaf și intervenție asupra custodiei fiind condamnată la 20 de luni de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi s-a părut exagerată reacţia publicului la momentul Babasha de la concertul Coldplay?
Observator » Mapamond » O fetiţă răpită din mall a fost găsită după 5 ani de căutări, când toate speranţele erau aproape stinse. Copila fusese dusă în Mexic