Antena Meniu Search
x

Patru americani, răpiți "din greșeală" în Mexic: doi dintre ei, declaraţi morţi. Cu cine i-ar fi confundat bărbații înarmați

Patru americani implicați într-un incident într-un oraș mexican aflat aproape de granița cu SUA au fost răpiți din greșeală. Un oficial american a declarat pentru CNN că a fost un caz de confuzie de identitate. Ulterior, autorităţile din Tamaulipas au anunţat că doi dintre ei au decedat, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 07.03.2023, 21:35

Vezi și

Cei patru cetățeni americani au fost atacați și răpiți vineri de bărbați înarmați în nord-estul Mexicului. Ei se aflau în orașul mexican pentru o procedură medicală, relatează Mediafax. Marţi, guvernatorul statului Tamaulipas a anunţat că doi dintre ei au murit.

4 americani, răpiţi "din greşeală" în Mexic

Se crede că americanii au fost răpiți din greșeală, a precizat oficialul american. Anchetatorii cred că un cartel mexican i-a confundat cu traficanți de droguri haitieni. Americanii au intrat vineri în orașul Matamoros la bordul unui mașini albe cu numere de Carolina de Nord, a anunțat FBI din San Antonio. Acolo, s-a tras asupra lor și mai mulți bărbați înarmați neidentificați i-au băgat într-o mașină care a dispărut de la fața locului.

Președintele mexican Andrés Manuel López Obrador a declarat că americanii călătoreau din motive medicale. „Informațiile pe care le avem sunt că au trecut granița pentru a cumpăra medicamente în Mexic, a avut loc o confruntare între grupuri și au fost luați ostatici. Întregul guvern lucrează la asta", a declarat președintele Mexicului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Patru americani, răpiți "din greșeală" în Mexic: doi dintre ei, declaraţi morţi. Cu cine i-ar fi confundat bărbații înarmați