Antena Meniu Search
x

O influenceriţă celebră din Coreea de Sud, găsită moartă într-un iaz, înfăşurată într-o pânză roșie. Cuplu arestat, după o poveste cusută cu aţă albă

Descoperire absolut şocantă. Cadavrul unei celebre influenceriţe a fost găsit aruncat într-un iaz. BJ Ahyeong, în vârstă de 33 de ani, a fost descoperită moartă de poliția cambodgiană. Se pare că trupul neînsufleţit plutea în apă și era învelit într-o pânză roșie. Un cuplu a fost arestat în dosar, cei doi fiind consideraţi principalii suspecţi. 

de Redactia Observator

la 13.06.2023, 15:51

O influenceriţă celebră din Coreea de Sud, găsită moartă într-un iaz
O influenceriţă celebră din Coreea de Sud, găsită moartă într-un iaz - Instagram

Cuplul format din Lai Mou, 30 de ani, și Cai Mou, 39 de ani, a mărturisit că a aruncat corpul femeii în respectivul iaz. Cei doi inculpaţi ar fi mărturisit, de asemenea, că au fost nevoiţi să scape de cadavru pentru că situaţia le-a cerut-o, sugerează rapoartele poliției. Moartea ei a fost cu adevărat şocantă, iar faptul că nu mai postase de multă vreme pe conturile ei trezise un mare semn de întrebare în rândul apropiaţilor, dar şi internauţilor. 

Cuplu arestat, poveste parcă cusută cu aţă albă

Cadavrul a fost găsit pe 6 iunie, după luni de ''tăcere'' misterioasă pe platformele de socializare ale lui Ahyeong, cadavrul fiind confirmat că este al ei în urma unor investigații suplimentare. Ce doi suspecţi ar fi condus un cabinet de înfrumuseţare la care se crede că Ahyeong a mers pentru injecții cu ser. Lai și Cai au susținut încă din prima că influenceriţa a avut o reacție adversă la una dintre injecțiile cu ser, având o criză și ulterior decedând la clinica lor. Cuplul a declarat că pe fondul fricii, i-a învelit trupul neînsufleţit într-o pânză roșie și au încercat să scape rapid de cadavru. 

Dar afirmațiile lor contradictorii vin după ce s-a dezvăluit că trupul femeii are mai multe semne ciudate, fiind vorba despre răni faciale grave, oase rupte, vânătăi, arsuri și ''răni care nu se pot distinge'', oamenii legii suspectând că povestea ar fi, de fapt, cusută cu aţă albă. 

Ahyeong a strâns peste 200.000 de urmăritori numai pe Instagram și și-a declarat intenția de a trăi o viață mai liniștită, departe de lumea zbuciumată. Ministerul Afacerilor Externe din Coreea de Sud urmează să ofere asistență diplomatică familiei, precum și să coopereze cu guvernul cambodgian în cadrul unei anchete, mai notează Daily Star. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O influenceriţă celebră din Coreea de Sud, găsită moartă într-un iaz, înfăşurată într-o pânză roșie. Cuplu arestat, după o poveste cusută cu aţă albă