Antena Meniu Search
x

O italiancă și-a dat fostul soț în judecată, după ce acesta s-a mutat cu amanta pe aceeași stradă. A câștigat procesul: "A fost un coșmar"

O italiancă și-a dat în judecată fostul soț, după ce acesta a părăsit-o și s-a mutat cu amanta lui pe aceeași stradă. Femeia a reușit să câștige în instanță iar acum bărbatul trebuie să o despăgubească pentru daunele morale suferite. 

de Redactia Observator

la 27.05.2024 , 23:25

O italiancă și-a dat fostul soț în judecată, după ce acesta s-a mutat cu amanta pe aceeași stradă. A câștigat procesul
O italiancă și-a dat fostul soț în judecată, după ce acesta s-a mutat cu amanta pe aceeași stradă. A câștigat procesul - Profimedia (poză ilustrativă)

S-a despărțit de ea după aproape 40 de ani de căsnicie pentru o altă femeie. Rănită și furioasă, femeia de 59 de ani nu a stat cu mâinile în sân și a decis să se răzbune pe fostul soț, după ce a aflat că acesta s-a mutat cu amanta pe aceeași stradă pe care locuiește și ea, potrivit Il Resto del Carlino.

Și-a târât fostul soț în instanță, pentru neplata pensiei alimentare și pentru că i-a provocat (în opinia ei) o stare de depresie foarte puternică din cauza comportamentului său.

Bun de plată, după ce s-a mutat cu amanta pe strada unde stă fosta soție

Articolul continuă după reclamă

"Nu este primul caz de separare în care se acordă daune morale. Dar aceasta este unic, având în vedere că bărbatul s-a mutat cu noua parteneră chiar lângă fosta soție", a declarat Elena Guidi, avocata femeii.

"Pentru mine a fost un coșmar, am suferit de o depresie puternică. Sfârșitul căsniciei noastre a fost deja o traumă puternică: după aproape 39 de ani m-a părăsit pentru alta și a plecat de acasă peste noapte. Nu numai atât: câteva luni mai târziu a încetat să-mi plătească și banii pentru a plăti ipoteca pe casă, din august anul trecut a venit să locuiască chiar pe strada în care locuim eu și unul dintre copiii noștri", spune femeia, care este casnică.

Până la urmă ea a câștigat. Fostul soț, care a semnat un acord consensual prin avocații săi, a fost de acord să-i plătească femeii o indemnizație de întreținere de 350 de euro pe lună. Mai mult, a fost pus să plătească sumele restante pentru ipoteca pe casă și 4.300 de euro drept despăgubire pentru daune morale. Un acord susținut puternic și de judecători, având în vedere mărturiile în favoarea femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Mapamond » O italiancă și-a dat fostul soț în judecată, după ce acesta s-a mutat cu amanta pe aceeași stradă. A câștigat procesul: "A fost un coșmar"