Antena Meniu Search
x

O mamă a doi copii a murit sufocată într-un accident bizar, după ce s-a împiedicat de măsuța de cafea pe care tocmai o asamblase

O mamă a doi copii, mândră de casa ei şi de faptul că a reuşit să asambleze o  măsuță de cafea, a murit într-un accident ciudat, după ce a căzut peste ea, potrivit datelor unei anchete. 

de Redactia Observator

la 20.03.2022, 17:07

O mamă a doi copii a murit sufocată într-un accident bizar
O mamă a doi copii a murit sufocată într-un accident bizar - Facebook via Daily Mail

Sarah Fullard, în vârstă de 42 de ani, savura o băutură în timp ce se relaxa în grădina casei ei din Hull, East Yorkshire, pe 3 iunie 2021. Datele anchetei arată că femeia s-a împiedicat când s-a ridicat și a căzut peste masă, accidentându-se grav. În mod tragic, poziția în care a rămas după ce a căzut a făcut-o să nu mai poată respira, aşa că femeia a ajuns să moară prin asfixiere.

Autopsia a scos la iveală motivul morţii fulgerătoare

O vecină o văzuse pe Sarah chiar mai devreme în acea zi. Ulterior s-a uitat peste gard și a văzut-o prăbușită peste măsuța de cafea. A sunat imediat la 999. Nu există nicio sugestie că ar fi băut prea mult, notează Daily Mail.

Mama ei, Jenny Fullard, a spus: ''Era atât de mândră de noua ei proprietate. Sarah era foarte independentă și făcea ea totul singură''. 

Pe acelaşi subiect

Înregistrând concluzia că moartea ei a fost doar un accident, medicul legist Lorraine Harris a afirmat: ''Pur și simplu a făcut ceea ce facem mulți dintre noi și a rămas să bea câteva pahare în siguranța casei ei''.

Într-o declarație, mama ei a adăugat: ''Nu putem exprima în cuvinte cât de mult ne iubeam și cât de dor ne este de Sarah. Suntem incredibil de mândri de ea. A fost o mamă genială și a gătit întotdeauna mese sănătoase. Îi plăcea foarte mult ideea de maternitate și s-a descurcat bine cu suișurile și coborâșurile vieţii. Suntem cu adevărat mândri de felul în care și-a crescut băieții care sunt inteligenți și iubitori. Ea și partenerul ei s-au despărțit brusc și lumea ei s-a prăbușit. Dar au continuat și au rămas pe o cale amiabilă de dragul copiilor. Viața a fost complet normală până la moartea ei''

Autopsia a arătat că Sarah a avut o intoxicație cu alcool moderată până la severă, dar nu aceasta a fost cauza morții ei. Nivelul pe care îl avea ar fi făcut-o să aibă un risc mai mare de a cădea, dar cantitatea nu era exagerată. Avea câteva tăieturi pe față, dar nicio leziune la cap sau la creier, deci doar ipoteza că a murit sufocată a fost luată în calcul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » O mamă a doi copii a murit sufocată într-un accident bizar, după ce s-a împiedicat de măsuța de cafea pe care tocmai o asamblase