Antena Meniu Search
x

O mamă a doi copii, care se simțea mereu epuizată după muncă, a primit un diagnostic care i-a schimbat viața, în Anglia

Carrie Kearns, în vârstă de 40 de ani, din Bolton, a aflat de la medici motivul pentru care s-a simțit atât de epuizată atunci când ajungea acasă de la muncă, stare care a măcinat-o ani de zile. Nu i-a venit să creadă atunci când a fost găsită o explicație pentru anii de chin.

de Redactia Observator

la 19.05.2022, 09:22

O mamă a doi copii, care se simțea mereu epuizată după muncă, a primit un diagnostic care i-a schimbat viața
O mamă a doi copii, care se simțea mereu epuizată după muncă, a primit un diagnostic care i-a schimbat viața - Carrie Kearns via Mirror

O femeie a descoperit că avea o afecțiune care îi schimba viața, după ce s-a simțit ani la rândul obosită atunci când ajungea acasă de la serviciu. Carrie Kearns, în vârstă de 40 de ani, a aflat abia recent că are o formă de autism, după ce s-a străduit să se integreze de-a lungul vieții și s-a temut că va rămâne mereu singură.

Citește și: De ce te simți mereu obosită. Care este explicația experților

Femeia nu înțelegea de ce se simțea zilnic epuizată

Medicii au explicat că motivul pentru care s-a simțit atât de epuizată. Mai exact, încerca mereu să se potrivească și din acest motiv era nevoită să își pună diverse măști. Mama cu doi copii, din Bolton, Greater Manchester, aceasta a spus că s-a simțit ușurată de descoperire, după dificultățile cu care s-a confruntat: ''Este o ușurare să aflu că sufăr de autism pentru că am realizat că nu este nimic în neregulă cu mine. Înțeleg felul în care gândesc și felul în care acționez și fac lucrurile este normal pentru mine și este în regulă să fac acele lucruri și să fiu așa'', a spus ea pentru Manchester Evening News

Pe acelaşi subiect

Carrie a fost diagnosticată cu această afecțiune în aproximativ șase luni după ce a vorbit cu medicul ei de familie. Ea a spus: ''Am citit despre autism și a fost singurul lucru care se potrivea și avea sens.Terapeuta mea a spus că sunt funcțională pentru că am un soț și copii. Credeam că sunt morocănoasă și irascibilă când eram copil, dar acele momente au fost crize când totul a devenit un pic prea mult și am fost copleșită.De aceea am găsit interacțiunile sociale atât de obositoare''.

Femeia a început să citească despre autism după ce fiul ei mic a fost diagnosticat și a observat trăsături similare la ea, mai ales din perioada în care creștea: ''De când eram copil, am observat că sunt diferită. Nu părea să pot să mă potrivesc cu alți copii de vârsta mea și am fost întotdeauna un pic singuratică jucându-mă singură. Am fost hărțuită foarte mult pentru că păream ciudată. Pe măsură ce am îmbătrânit, mi se părea că munca era dificilă pentru că aveam probleme atunci când îmi spuneam părerea. Eram destul de pasionată și părea că sunt agresivă''.

Mama a afirmat că s-a simțit norocoasă pentru viteza diagnosticului ei. Ea a spus: ''Am fost foarte norocoasă cu diagnosticul pentru că nu a durat atât de mult. Am așteptat doar aproximativ șase luni, ceea ce este absolut uimitor'', notează Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O mamă a doi copii, care se simțea mereu epuizată după muncă, a primit un diagnostic care i-a schimbat viața, în Anglia