Antena Meniu Search
x

Foto Mamă a doi copii, închisă pe nedrept după ce iubitul şi-a înfipt un cuţit în inimă în faţa ei. Calvarul femeii din Anglia

Viaţa unei femei, mamă a doi copii, s-a schimbat dramatic după ce iubitul ei şi-a luat zilele chiar în faţa ei. Bărbatul s-a înjunghiat în inimă, însă tot ea a ajuns după gratii. A fost acuzată pe nedrept că şi-a ucis partenerul, iar adevărul a ieşit la lumină abia după luni grele, petrecute în închisoare, departe de cei mici. 

de Redactia Observator

la 16.05.2022, 16:05

Relaţia lui Joleen Hulme şi Paul Dickson avea multe minusuri, iar cei doi parteneri au trecut prin clipe grele, care au culminat cu gestul extrem săvârşit de bărbatul de 48 de ani. Acesta a încercat să se sinucidă chiar în faţa femeii iubite, iar de parcă trauma suferită nu era de ajuns tot ea a ajuns să plătească fapta lui, după gratii. 

Acuzată pe nedrept după ce logodnicul s-a înjunghiat în faţa ei

Cei doi formau un uplu de un an şi se logodiseră cu doar trei luni în urmă, în timpul unei vacanţe în Egipt. Făceau economii la sânge pentru nuntă, însă Paul Dickson nu mai avea să îmbrace costumul de mire. Şi-a luat zilele într-un gest brutal, disperat, sub privirea terifiată a logodnicei cu care s-ar fi certat din cauza obiceiului lui de a fuma, relatează Mirror. Totul s-a petrecut pe 30 decembrie 2018, însă coşmarul femeii abia atunci avea să înceapă. Au urmat ani cumpliţi, presăraţi de greutăţi cu care aceasta nu credea că se va confrunta vreodată.

Rănit grav, bărbatul a murit în spital câteva săptămâni mai târziu, iar logodnica lui a fost arestată sub suspiciunea de crimă. A rămas după gratii luni în şir, până în septembrie. Opt luni mai târziu, în mai 2020, Joleen a fost pusă sub acuzare pentru moartea lui Paul şi trimisă într-un penitenciar din Cheshire, în aşteptarea procesului. În instanţă, s-a stabilit că nu avea însă nicio vină. Mai mult, nimic din vorbele sau faptele anterioare ale bărbatului nu prevesteau că avea de gând să facă aşa ceva, deci nu ar fi putut fi împiedicat. Nu avea nici probleme psihice cunoscute.

Pe acelaşi subiect

Calvarul femeii, după moartea iubitului

Acum, femeia în vârstă de 37 de ani şi-a adunat curajul şi vorbeşte despre suferinţele îndurate. "M-am gândit de milioane de ori dacă el chiar a vrut să facă asta (n.r. să se sinucidă). Avea mereu grijă de mine, ştiam că mă iubeşte enorm. Cu doar câteva minute înainte totul era în regulă, apoi dintr-o dată zăea pe podea. Nici până în ziua de azi nu simt că am avut timp să îl jelesc, pentru că am fost nevoită să lupt cu legea şi să-mi dovedesc nevinovăţia", spune ea.

În timpul investigaţiilor nu i s-a permis să îşi vadă copiii, dar chiar şi acum, după ce a revenit la viaţa sa obişnuită, lucrurile nu s-au aşezat complet. Familia ei a fost nevoită să se mute în alt oraş, pentru ca cei mici să crească departe de locul plin de amintiri întunecate, dar şi de gura lumii. "Rudele lui Paul încă mai scriau pe Facebook că sunt o criminală", mărturiseşte Joleen. Nu crede că se va putea îndrăgosti din nou. "Mă tem de o viitoare relaţie ... Dacă cealaltă persoană se va supăra şi va face acelaşi lucru? Încă mă vindec", susţine ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Mamă a doi copii, închisă pe nedrept după ce iubitul şi-a înfipt un cuţit în inimă în faţa ei. Calvarul femeii din Anglia