Antena Meniu Search
x

Doi tineri au primit sărutul morţii ţinându-se de mână. Mama fetei i-a găsit inconştienţi în dormitor, după o supradoză

O adolescentă din Texas și iubitul ei au fost găsiți morți în dormitor chiar în ziua în care mama ei urma să o interneze la dezintoxicare, după ce se presupune că s-ar fi luptat cu dependența de ani de zile. Irene Sunderland, 18 ani, și iubitul ei Grant Blodgett, 17 ani, ambii din Woodlands, au murit din cauza unei supradoze pe 5 mai. 

de Redactia Observator

la 15.05.2022, 10:56

Doi tineri au primit sărutul morţii ţinându-se de mână
Doi tineri au primit sărutul morţii ţinându-se de mână - Facebook

Înregistrările telefonice de pe telefoanele lor au dus la arestarea lui Abdulbaaith Abiodun Adewale, în vârstă de 19 ani, care a fost acuzat de fabricare sau livrare unei substanțe care a cauzat moartea sau vătămarea corporală gravă. Cauţiunea lui a fost stabilită la 150.000 de dolari. Atât Sunderland, cât și Blodgett se luptaseră cu dependența de ani de zile, iar mama lui Sutherland, Mandy, plănuia să o ducă la dezintoxicare în ziua în care a murit, potrivit unui mandat de arestare.

Tinerii au murit din cauza unei supradoze de droguri şi medicamente

Femeia a găsit perechea în dormitorul tinerei, înconjuraţi de droguri. Acestea fuseseră amestecate cu fentanil. Cei doi mai aveau doar câteva săptămâni până la absolvire. Conform legii din Texas, dacă cineva suferă răni grave sau moare, persoana care a fabricat sau a livrat medicamentul poate fi acuzată. Adewale fusese acuzat anterior de trei capete de acuzare pentru deținerea de substanțe.

''Să fie acesta un avertisment pentru cei care vând narcotice ilicite: forțele de ordine din Montgomery se angajează să vă găsească și să vă tragă la răspundere nu numai pentru vânzarea de narcotice ilicite, ci și pentru decesele care au loc'', a spus șeriful Rand Henderson într-o declarație.

Sutherland s-a născut în Changsha, China, în 2003, și a fost adoptată de părinții ei Mandy și Jeffrey în timp ce locuiau la Beijing. Nu este clar când s-a mutat familia în SUA. Ea plănuise să urmeze Universitatea Drexel din Philadelphia pentru a obţine o diplomă în modă. 

Blodgett, care mai avea doar 20 de zile până împlinea 18 ani, s-a născut în Nashville, Tennessee, și s-a mutat în Texas cu familia sa în 2008. A jucat fotbal la școală și era interesat de scris și de dezbateri. El a plănuit să urmeze Universitatea Texas Tech pentru a obţine o diplomă în istorie, ca într-o zi să devină profesor, conform Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Doi tineri au primit sărutul morţii ţinându-se de mână. Mama fetei i-a găsit inconştienţi în dormitor, după o supradoză