Antena Meniu Search
x

O mamă a doi copii, ucisă şi ciopârţită de cel care îi era soţ. Criminalul a cerut să fie eliberat după 21 de ani de închisoare, în Anglia

O mamă a doi copii a fost ucisă şi ciopârţită de soţul său. Ulterior, bărbatul a declarat că femeia a plecat de acasă. Se întâmpla în 1998. 

de Monica Palade

la 22.05.2022, 19:09

După 18 luni de cercetări, poliţiştii bazându-se pe dovezile strânse au ajuns la concluzia că femeia a fost ucisă de partenerul său, care ulterior s-a văzut nevoit să-şi recunoască fapta. 

Şi-a ucis, tranşat soţia, dar a vrut să fie eliberat

Acum, Mitchell Quy, în vârstă de 46 de ani, a cerut să fie eliberat condiţionat, după 21 de ani de închisoare, însă instanţa i-a refuzat cererea pe motiv că încă este periculos. Individul a sugrumat-o pe Lynsey în 1998, a tăiat-o bucăţi, iar ulterior i-a împrăștiat rămășițele. 

Quy a susținut că mama a doi copii a părăsit familia, dar 18 luni mai târziu, oamenii legii au ajuns la concluzia că a fost ucisă și el a mărturisit înforătoarea crimă. Bărbatul a refuzat să-i ajute pe polițiști să-i găsească părțile corpului și a fost condamnat la închisoare pe viață pentru crimă în 2001.

"S-a refuzat eliberarea în urma unei revizuiri. Nu se sprijină nici mişcarea de a fi mutat într-o închisoare cu regim deschis. A acționat pe baza nemulțumirilor și a fost agresiv față de ceilalți. Au existat îngrijorări cu privire la implicarea în traficul de droguri”, a arătat comisia. 

Fratele lui Quy, Elliot, a fost condamnat la șapte ani de închisoare pentru că a ajutat la eliminarea cadavrului lui Lynsey în Southport, Merseyside.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O mamă a doi copii, ucisă şi ciopârţită de cel care îi era soţ. Criminalul a cerut să fie eliberat după 21 de ani de închisoare, în Anglia