Antena Meniu Search
x

O mamă a fost diagnosticată cu o boală teribilă, la scurt timp după ce a născut gemeni, în Anglia

Laura Howard, o femeie de 33 de ani, din Anglia, a fost diagnosticată cu o boală teribilă, la scurt timp după ce a născut gemeni.

de Redactia Observator

la 30.08.2021, 13:09

Laura şi soţul ei au două fete, însă acum bărbatul trebuie să se ocupe exclusiv de ele
Laura şi soţul ei au două fete, însă acum bărbatul trebuie să se ocupe exclusiv de ele - Mirror Online
  • Laura Howard şi Stephen, soţul ei, au împreună două fete.

Laura Howard, din Brighton, şi soţul ei, Stephen, din Liverpool, au o relaţie de 14 ani. Cei doi s-au cunoscut în ziua în care Laura a mers la Liverpool pentru a petrece o seară în compania prietenelor sale. De atunci, Laura şi Stephen sunt inseparabili, cei doi ajungând să se mute împreună în 2009.

Conform Mirror Online, Laura şi Stephen au crezut că le-a pus Dumnezeu mâna în cap în momentul în care tânăra a aflat că este însărcinată. Iar fericirea a fost dublă când au aflat că cei doi ar urma să aibă gemeni. Aşa au apărut pe lume Florence şi Meadow, gemenele celor doi.

Însă, la doar două zile după ce a născut, Laura a simţit o umflătură pe corp. Iniţial a crezut că este o problemă musculară, însă testele medicale efectuate au scos la iveală un adevăr teribil. Laura are cancer în stadiu avansat, iar teribila boală i-a afectat ficatul.

Prietenii femeii au organizat o strângere de fonduri pentru familia acesteia

Tânăra încă are şanse de supravieţuire, dar trebuie să treacă printr-o operaţie complicată şi numeroase şedinţe de chimioterapie. Iar vestea i-a afectat extrem de tare pe Laura şi Stephen, cei doi dându-şi seama inclusiv că Laura nu se mai poate ocupa de îndatoririle de mamă, totul greu căzând pe Stephen.

Situaţia este şi mai dramatică dacă ne gândim că părinţii Laurei sunt la sute de kilometri de distanţă, însă apropiaţii celor doi au demarat o strângere de fonduri pentru a-i ajuta să treacă cu bine peste teribilul obstacol

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O mamă a fost diagnosticată cu o boală teribilă, la scurt timp după ce a născut gemeni, în Anglia