Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mamă din Ucraina ar fi fost legată de scaun şi obligată să asiste la violul copilului de 11 ani. Soldatul acuzat, un rus de 24 de ani ar fi filmat ororile

Soldaţii din armata rusă sunt tot mai des acuzaţi că ar viola copiii ucrainenilor. Cel mai recent caz îl are în vizor pe un tânăr de 24 de ani care ar fi abuzat un copil de 11 ani din oraşul Bucha, sub privirile neputincioase ale mamei, care a fost legată de un scaun şi obligată să asiste la întreaga scenă.

de Redactia Observator

la 12.04.2022 , 17:56

Comisarul parlamentar al Ucrainei pentru Drepturile Omului, Lyudmila Denisova, a declarat că ororile au avut loc în oraşul Bucea. Ea a spus că cinci soldați au agresat sexual și o altă fată de 14 ani, care a rămas însărcinată. Pe 8 aprilie, Denisova a declarat că soldații ruși au răpit peste 120.000 de copii ucraineni.Unii dintre ei au fost violați, iar mii de persoane au fost trecute ilegal peste granița cu Rusia, scrie The Sun.

În aceeași zi, oficialul ucrainean Oleksandr Vilkul a susținut  că forțele lui Putin au violat o fată de 16 ani și o femeie în vârstă de 78 de ani, fiind la vremea respectivă cele mai actuale acte barbare de care armata rusă a dat dovadă.

„Există știri care îmi răcesc sângele în vene. În timp ce reconstruim o viață pașnică în satele eliberate din regiunea Herson, o sarcină la care lucrăm în prezent, ne confruntăm cu tot mai multe povești de groază. De exemplu, violul unei fete însărcinate de 16 ani și al unei bunici de 78 de ani într-unul din satele dinspre Ingulets”, a declarat Vilkul, șeful administrației militare a Kryvyi Rih, într-un videoclip postat pe Facebook.

Articolul continuă după reclamă

Ororile comise de soldaţii ruşi

Pe acelaşi subiect

Acuzaţiile oficialului au fost lansate la scurt timp după ce unul dintre soldații lui Putin a fost arestat în Ucraina, după ce un videoclip înfiorător cu un copil de 11 ani, care a fost violat a fost distribuit online.

Soldatul acuzat are 24 de ani şi se spune că ar fi filmat ororile cu care s-a lăudat apoi unui alt amic rus. Alexei Bychkov a fost reținut sâmbătă în Rusia , după ce clipul a apărut pe rețelele de socializare în weekend. În filmare, el se aude spunând că va înregistra un „video feroce”, apoi se observă cum începe să agreseze copilul.

Potrivit surselor ruse, tânărul acuzat servește în unitatea militară nr. 64044 cu sediul în suburbiile Pskovului, în vestul Rusiei, aproape de granița cu Estonia. Dacă videoclipul va fi considerat real, după verificare, abuzul copilului de 11 ani ar fi cea mai recentă crimă de război comisă de soldații ruși.

Cel puțin 52 de persoane au fost ucise și până la 300 au fost rănite, inclusiv zeci de femei și copii, într-unul dintre cele mai grave atacuri individuale ale războiului de până acum.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » O mamă din Ucraina ar fi fost legată de scaun şi obligată să asiste la violul copilului de 11 ani. Soldatul acuzat, un rus de 24 de ani ar fi filmat ororile