Antena Meniu Search
x

O mamă eroină a murit înecată, încercând să-și salveze fiul de 9 ani, în Irlanda: “Nu a mai reușit să iasă la suprafață”

O femeie care s-a înecat, miercuri, în apele unui lac din Irlanda, încercând să-și salveze fiul de 9 ani, a murit ca o eroină, a declarat, îndurerat, fratele victimei.

de Redactia Observator

la 24.07.2021, 12:55

O mamă eroină a murit înecată, încercând să-și salveze fiul de 9 ani, în Irlanda: “Nu a mai reușit să iasă la suprafață”
O mamă eroină a murit înecată, încercând să-și salveze fiul de 9 ani, în Irlanda: “Nu a mai reușit să iasă la suprafață” - Natasha Core

Natasha Core, mamă a doi copii, se afla cu familia, în apropierea lacului Gowna. Femeia și-a urmat fiul cel mare în apele lacului, pentru a se mai răcori, când s-a petrecut tragedia.  

“Nu am cuvinte să descriu ceea ce s-a întâmplat. Era o femeie sociabilă, o mamă minuntă, cu picioarele pe pământ. A dispărut prea devreme. A murit ca o eroină”, a declarat Jason Mooney, fratele femeii, potrivit Mirror.co.uk

O misiune de căutare fără precedent a fost declanșată pentru recuperarea trupului Natashei. La căutări au participat scafandri, iar apele lacului au fost survolate de un elicopter. În cele din urmă, cadavrul femeii a fost descoperit la doar câțiva metri de mal. 

“Fiul său a intrat în apă, iar ea l-a urmat. A reușit să-l scoată la timp, însă Natasha nu a mai putut ieși la suprafață”, a declarat fratele său. 

Întreaga comunitate este îndurerată de pierderea femeii, pe care cunoscuții au descris-o drept “o mamă uimitoare”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O mamă eroină a murit înecată, încercând să-și salveze fiul de 9 ani, în Irlanda: “Nu a mai reușit să iasă la suprafață”