Antena Meniu Search
x

"O mamă fantastică. Mi-e atât de dor de ea și o iubesc". S-a jucat cu copiii în curte, apoi a intrat în casă și s-a sinucis. Femeia din UK suferea de depresie

Gândurile negre și problemele i-au pus capăt zilelor. Sfârșit tragic pentru o mamă „fantastică” din UK. Răpusă de probleme psihice, femeia s-a sinucis la doar câteva ore după ce s-a jucat cu copiii ei în grădină.

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 18:27

S-a jucat cu copiii în curte, apoi a intrat în casă și s-a sinucis. Femeia din UK suferea de depresie
S-a jucat cu copiii în curte, apoi a intrat în casă și s-a sinucis. Femeia din UK suferea de depresie - Tracey Roberts

Jade Roberts, din Knotty Ash, Liverpool, s-a filmat râzând alături de copiii ei, apoi, câteva ore mai târziu, a intrat în casă și și-a luat viața. Femeia suferea de depresie, boala care, în cele din urmă, a făcut-o să-și încheie socotelile cu viața, potrivit Mirror.

Și-a pus capăt vieții după ce s-a jucat cu copiii

Mama femeii, care este un psihoterapeut calificat, a spus că fiica ei „și-a adorat familia” și a fost mereu „sufletul petrecerii”. Ea spune că nu a știut prin ce trece fiica ei. Femeia a înființat o campanie prin care vrea ca oamenii să conștientizeze cât de grea este depresia și să nu ajungă să recurgă la gestul făcut de fiica ei.

Jade era absolut frumoasă pe dinăuntru și pe dinafară. Era în mod constant îngrijorată de ceilalți și de problemele lor și cred cu adevărat că acesta era un mod de a ascunde ceea ce simțea ea de fapt. Era o mamă fantastică și avea un râs contagios. Era sufletul petrecerii. Iubea gătitul și animalele și a spus într-o zi că va fi veterinar. își adora familia. Mi-e atât de dor de ea și o iubesc. Îmi dă puterea și curajul să fac ceea ce fac. Pentru a avea această organizație caritabilă în numele lui Jade, poate suna nebunesc, dar este o moștenire pentru ea și copiii ei. Știu că și-ar fi dorit să îi ajut pe alții. și este o onoare să fac asta în numele ei”, a declarat mama lui Jade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "O mamă fantastică. Mi-e atât de dor de ea și o iubesc". S-a jucat cu copiii în curte, apoi a intrat în casă și s-a sinucis. Femeia din UK suferea de depresie