Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă şi fiul ei de doar 5 ani, înjunghiaţi mortal în propria casă, în Londra. Vecinii nu au văzut nimic suspect

Dramă fără margini pentru o întreagă familie, după ce o femeie şi băieţelul ei de doar 5 ani au fost găsiţi morţi în propria casă, în Londra. Poliţia a arestat un bărbat suspectat de crimă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 22.06.2022, 17:24

Poliţiştii au descoperit cadavrele în jurul orei 13.30, după ce au ajuns la o adresă din Barnet, nord-vestul Londrei în urma unui apel de urgenţă. La faţa locului s-au prezentat şi o ambulanţă aeriană şi un echipaj de paramedici. Nu au mai putut face însă nimic; atât mama de 37 de ani, cât şi copilul de abia 5 ani aveau plăgi adânc înjunghiate şi nu prezentau semne de viaţă. Ambii au fost declaraţi morţi la faţa locului.

Patricia Kyte, 72 de ani, o fostă profesoară, a declarat pentru The Sun: „Eu și soțul meu stăteam în grădină când am văzut o ambulanță aeriană care se învârtea deasupra noastră. Atunci am auzit sirenele poliției provocând un zgomot puternic, așa că ne-am gândit că încearcă să găsească pe cineva. Aceasta este o zonă bună, fără probleme. Singura dată când o ambulanță aeriană se aude este atunci când străbate această zonă pentru a ajunge în altă parte. Şocant. Este foarte trist”.

Polițiștii au demarat o investigație condusă de detectivii de la Comandamentul Specialist Crime al Met, în urma căreia un bărbat de 37 de ani a fost arestat sub suspiciunea de crimă.

„Întreaga comunitate este șocată și întristată să audă de acest incident teribil. Gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii victimelor care au murit, precum și alături de ofiţerii şi paramedicii care au ajuns primii la faţa locului, descoperind o scenă incredibil de dureroasă. Detectivii specialiști urmează să stabilească ce s-a întâmplat. De asemenea un bărbat se află în arest. Ne păstrăm mintea deschisă cu privire la ceea ce s-a întâmplat, dar aş dori să îi asigur pe locuitorii din zonă că nu există nimic care să îndice, în acest stadiu, că altcineva ar fi fost implicat în acest incident”, a declarat detectivul- şef Sara Leach.

Poliţia a deschis o anchetă şi încearcă să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O mamă şi fiul ei de doar 5 ani, înjunghiaţi mortal în propria casă, în Londra. Vecinii nu au văzut nimic suspect