Antena Meniu Search
x

O mamă și-a omorât cei trei copii, pe o plajă din New York. A mărturisit că visa constant să îi înece. Motivul din spatele crimei

O mamă a fost acuzată că și-a înecat cei trei copii pe celebra plajă Coney Island din orașul New York. Femeia a fost găsită udă și desculță, după incident.

de Redactia Observator

la 19.09.2022, 12:11

Femeia fost găsită la aproximativ patru kilometrii de la locul faptei, udă și desculță și a fost internată în spital
O mamă și-a omorât cei trei copii, pe o plajă din New York. A mărturisit că visa constant să îi înece - Shutterstock

Erin Merdy, în vârstă de 30 de ani, se află încă în spital și a fost judectă prin intermediul unui proces organizat online, de pe patul ei de spital la Lutheran Medical Center, relatează Mirror.

Ea a fost arestată în urma unui presupus apel la poliție în care o personă a declarat că femeia „și-a înecat copiii și că a plecat.

Inculpata le-a recunoscut rudelor că și-a înecat copiii”, a declarat vineri, 16 septembrie, asistentul procurorului, David Ingle.

Potrivit biroului procurorului districtual din Brooklyn, cei trei copii au fost Zachary Merdy, în vârstă de șapte ani, Liliana Stephens-Merdy, în vârstă de patru ani, și Oliver Bondarev, în vârstă de doar trei luni.În cele din urmă, au fost găsiți inconștienți pe plajă de poliție și, deși au fost făcut totul pentru a salva copiii, au fost în cele din urmă declarați morți la spital. 

Pe acelaşi subiect

Femeia le-a spus autorităților că se gândea constant să-i înece pe cei mici

Femeia fost găsită la aproximativ patru kilometrii de la locul faptei, udă și desculță și a fost internată în spital. Rapoartele spun că a fost supusă unei evaluări psihiatrice. La primele ore ale dimineții de luni, femeia a fost văzută alături de copiii ei pe plaja unde s-a produs tragedia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Merdy se confruntă acum cu trei acuzații de crimă de gradul doi și trei acuzații de crimă cu victime sub 11 ani. Potrivit poliției, Merdy le-a spus autorităților căvisa constant să își înece copiii.

Mama ei, Jacqueline Scott, în vârstă de 56 de ani, a spus că fiica ei „ar fi putut trece printr-o depresie după naștere”, fapt care i-ar fi putut afecta sănătatea psihică și ar fi împins-o spre un gest atât de șocant.

 „Era o mamă bună. Am contactat-o duminică, cu o zi înainte ca copiii să fie găsiți morți și ea a spus că spăla rufele și le-am spus că vreau să vorbesc cu copiii. Am încercat să o sun de două ori după aceea și nu am primit niciun răspuns”, a declarat mama femeii.

La momentul morții lui Zachary, tatăl său Derrick Merdy,care nu era tatăl celorlalți doi, a spus că se judeca cu femeia pentru obținerea custodiei. El a susținut că cel mic era murdar când a fost în vizită și nu avea suficientă îmbrăcăminte cu el. Derrick și Erin s-au cunoscut online și apoi s-au căsătorit în 2014. Relația lor după nuntă nu a durat mult și s-au despărțit după nașterea lui Zachary, în 2015.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O mamă și-a omorât cei trei copii, pe o plajă din New York. A mărturisit că visa constant să îi înece. Motivul din spatele crimei