Antena Meniu Search
x

Sfârșit tragic pentru doi adolescenți, după s-au înecat într-un lac din Irlanda. Alți trei tineri au fost salvați de la moarte

Doi adolescenți de 16 ani s-au înecat după ce au intrat în dificultate în timp ce înotau într-un lac. Poliția a deschis o anchetă și cercetează cauzele care au dus la o astfel de tragedie.

de Maria Dogaru

la 30.08.2022, 10:49

Alți trei tineri au fost salvați de la moarte
Sfârșit tragic pentru doi adolescenți, după s-au înecat într-un lac din Irlanda - Profimedia

Doi adolescenți în vârstă de 16 ani au murit suspect, după ce au intrat în apă pentru a înota, luni seară, a spus poliția, iar alți trei au suferit șocuri în urma incidentului, relatează Mirror.

Alți trei tineri au fost salvați de la locul tragediei

Un comunicat al Serviciului de Poliție din Irlanda de Nord (PSNI) a spus că doi tineri în vârstă de 16 ani au murit la scurt timp după ce au fost scoși din apă la Lough Enagh, Co Londonderry, luni seară. Unul dintre băieți a fost dus la spital și a primit îngrijrile de urgență necesare înainte de a fi declarat decedat, în timp ce celălalt a fost găsit sub apă de scafandri. Alți trei tineri au fost, de asemenea, salvați iar un ofițer a descris starea lor ca fiind „șocați, dar teferi.

Cinci echipaje de urgență au fost trimise la Lough Enagh la scurt timp după ce a fost primit un apel la ora 18:32, inclusiv un paramedic. Un elicopter a fost trimis suplimentar de Serviciul de Ambulanță din Irlanda de Nord (NIAS).

Un bărbat a fost scos din apă și transferat la spital, unde a fost ulterior declarat decedat. Un al doilea bărbat a fost găsit și recuperat din apă după căutări ample de către Foyle Search and Rescue și scafandrii de la poliție. Din păcate, a fost declarat mort la fața locului. Gândurile noastre sunt îndreptate către familiile greu încercate în acest moment, a declarat inspectorul Brogan.

Membrul Adunării Legislative Locale pentru zonă, Ciara Ferguson, le-a cerut locuitorilor să se abțină de la răspândirea zvonurilor online, pe măsură ce ancheta continua și să evite zona unde s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Sfârșit tragic pentru doi adolescenți, după s-au înecat într-un lac din Irlanda. Alți trei tineri au fost salvați de la moarte