Antena Meniu Search
x

Foto O mamă singură, care se trata pentru o infecție, a aflat că are de fapt cancer în stadiu avansat, în Anglia: ''Cine va avea grijă de fiica mea?''

O mamă, căreia i s-a spus inițial că are o infecție, a fost diagnosticată cu cancer după ce a așteptat cinci luni ca să fie văzută de un specialist din cauza pandemiei.

de Redactia Observator

la 13.10.2021, 13:22

O mamă singură, care se trata pentru o infecție, a aflat că are de fapt cancer în stadiu avansat
O mamă singură, care se trata pentru o infecție, a aflat că are de fapt cancer în stadiu avansat - Sophie Butterworth via Mirror

Lui Sophie Butterworth din Burnley i s-a spus luna trecută că are o tumoră în stadiul 2B la colul uterin. Ea prezentase inițial unele sângerări anormale anul trecut, dar nu a fost trimisă la un ginecolog.

Mama singură, femeia a decis să facă mai multe teste, dar, din cauza pandemiei, a trebuit să le amâne timp de cinci luni. Între timp, Sophie a început să dezvolte alte simptome pe care nu le-a putut explica, ceea ce afecta chiar și modul în care interacționa cu fiica ei Ebony. Vorbind cu LancsLive, Sophie a spus: ''Sunt o persoană destul de activă și m-am tot simțit foarte obosită și iritată, ceea ce nu era în caracter pentru mine. M-am dus să fac niște analize de sânge și mi s-a spus că markerii de inflamație erau mari, dar acest lucru nu a fost niciodată investigat''.

Mămica și-a amânat programarea la medic din cauza pandemiei

Femeia declară că i s-a spus că are o infecție și i s-a refuzat o întâlnire personală. Ea a continuat: ''Am început să am dureri pelviene severe, asociate în mod obișnuit cu cancerul de col uterin, totuși nu am putut merge la o întâlnire față în față pentru un examen fizic, deoarece se credea că este o infecție și mai multe cure de antibiotice au fost prescrise pe parcursul mai multor săptămâni, în ciuda faptului că nu se observa vreo îmbunătățire''.

După ultimul test făcut, Sophie a aflat că are o tumoare mare. Ea spune că specialistul care a efectuat examenul a fost șocat de mărime. După o scanare RMN, a fost informată că cancerul s-a răspândit la ganglionii limfatici pelvieni. Chirurgia nu este o opțiune, iar ea va face mai multe ședințe de chimioterapie, notează Mirror.

Cumnata lui Sophie, Rebecca Wallace, a creat o pagină GoFundMe pentru ca Sophie și Ebony să plece în vacanță. Sophie a spus: ''Sperăm că după ce se termină totul, vreau doar să fiu undeva cald, cu fiica mea, într-o vacanță relaxantă pe plajă undeva. Mă tem pentru viitor, fiindcă sunt singură cu Ebony. Cine va avea grijă de fiica mea dacă mi se întâmplă ceva? Nu voi vorbi despre asta în fața ei, dar a trebuit să-i explic într-o anumită măsură cu ce ne confruntăm și că medicii fac tot posibilul pentru a mă face bine. Am avut foarte multe simptome la început, care, dacă ar fi fost identificate mai devreme, se putea preveni această boală''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » O mamă singură, care se trata pentru o infecție, a aflat că are de fapt cancer în stadiu avansat, în Anglia: ''Cine va avea grijă de fiica mea?''