Antena Meniu Search
x
LIVE

O moldoveancă de 51 de ani din Italia a fost bătută de soț cu ciocanul în cap. Bărbatul a fugit şi s-a spânzurat într-o cabană

Tragedie în această dimineaţă în localitatea italiană Filottrano. Un bărbat şi-a pus capăt zilelor după o ceartă cu soţia pe care o bătuse înainte în cap cu un ciocan. Femeia era originară din Republica Moldova, dar se stabilise de ceva timp în Italia.

De Redactia Observator la 20.06.2022, 17:12
O moldoveancă de 51 de ani din Italia a fost bătută de soț cu ciocanul în cap.
O moldoveancă de 51 de ani din Italia a fost bătută de soț cu ciocanul în cap. - Shutterstock

Totul s-a întâmplat în jurul orei locale 6:30 într-o casă din Via Santa Maria. Potrivit unei reconstituiri realizate de carabinieri, femeia, o moldoveancă în vârstă de 51 de ani a fost lovită în repetate rânduri în cap de soţ, care s-a folosit pentru a o ataca de un ciocan din cauciuc, folosit adesea de muncitori pentru a bate gresia sa ufaianţa, scrie Corriere Adriatico.

Şi-a bătut soţia, apoi s-a sinucis

Femeia a reuşit să scape din ghiarele soţului agresiv şi a ieşit în stradă, acolo unde a fost văzută de câţiva trecători. Martorii au ajutat-o şi au sunat la 112 pentru a cere ajutorul poliţiştilor. Femeia era rănită grav şi plină de sânge. Medicii s-au deplasat la faţa locului pentru a-i oferi primul ajutor iar în ajutor a fost trimit şi un elicopter de salvare. 

Imediat după ce s-au asigurat de starea de sănătate a femeii, poliţiştii au plecat pe urmele soţului, care fugise de acasă pentru a nu fi prins. Bărbatul de 51 de ani a fost găsit spânzurat în cabana firmei la care era angajat. Cu ajutorul unei frânghii, cel care îşi atacase soţia mai înainte s-a legat la gât şi şi-a pus capăt zilelor. 

Din primele informații, se pare că bărbatul a încercat să-și ucidă soția, modivul de la care pornise scandalul fiind acela că soţia a cerut să divorţeze. 

Deși nu și-a pierdut deloc conștiința, rănile suferite de victimă erau foarte grave, iar personalul medical care a intervenit cu ambulanța la fața locului a solicitat imediat un elicopter medical pentru a transporta-o la spitalul Torrette din Ancona. Medicii de acolo au reușit apoi să o stabilizeze, iar moldoveanca de 51 de ani se află acum în afara oricărui pericol.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O moldoveancă de 51 de ani din Italia a fost bătută de soț cu ciocanul în cap. Bărbatul a fugit şi s-a spânzurat într-o cabană