Antena Meniu Search
x

O moldoveancă din Germania susține că te poți trezi cu o amendă de 5.000 € pentru un gest absolut banal: "Nu mai există țară cu legislație atât de tâmpită"

O moldoveancă stabilită în Germania susține că te poți trezi cu o amendă de 5.000 de euro pentru un gest total banal. Clipul postat pe TikTok a stârnit un val de reacții și controverse în rândul utilizatorilor. 

de Redactia Observator

la 10.05.2024, 12:05

O moldoveancă din Germania susține că te poți trezi cu o amendă de 5.000 € pentru un gest absolut banal
O moldoveancă din Germania susține că te poți trezi cu o amendă de 5.000 € pentru un gest absolut banal - Capturi TikTok / anamariadobrenco

Tânăra și-a spus frustrarea pe TikTok, acolo unde susține că te poți trezi cu o amendă de 5.000 de euro dacă îți pui rufele la uscat pe balcon. Femeia spune că este interzis să faci așa ceva în Germania pentru că duce la dezvoltarea mucegaiului.

"Nu știu dacă mai există țară cu o legislație atât de tâmpită precum Germania. Această țară continuă să ne surprindă. Știți ce am aflat? Sau, mai bine zis, pentru ce puteți primi amendă în jur de 5.000 de euro? Pentru faptul că uscați rufele pe balcon. O spun cu toată seriozitatea. De la început trebuie să vă spun că nu se dă voie să uscați hainele pe balcon, adică peste balcon. Acum nici în balcon. Nu se acceptă deoarece hainele sunt ude și din acest motiv mucegăiește blocul locativ", spune moldoveanca.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Românii spun că nu au mai auzit de această lege

Clipul postat de femeie pe TikTok a stârnit rapid un val de reacții și controverse în rândul utilizatorilor. Mai mulți români stabiliți în Germania spun că nu au auzit niciodată de o astfel de lege, alții spun că au auzit de ea și că, mai mult, o respectă pentru a nu se trezi cu amenzi usturătoare. 

"Motivul găsit e absurd dar era necesar... De ce să văd eu boarfele vecinilor atârnate la geam?!"

"Inventați noutăți pentru TikTok."

"În fiecare bloc este loc special amenajat pentru uscarea hainelor, așa că dacă nu-ți place, nu te ține nimeni"

"Da există !! Belgia ,Franța ..Italia și aproape în toată Europa este interzis"

"Nu cred, imposibil așa ceva"

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Mapamond » O moldoveancă din Germania susține că te poți trezi cu o amendă de 5.000 € pentru un gest absolut banal: "Nu mai există țară cu legislație atât de tâmpită"