Antena Meniu Search
x

Video O femeie a tras un pui de somn în spațiul de depozitare a bagajelor din avion, în SUA. Imaginile au devenit virale: "Cum a ajuns acolo?"

O pasageră de la Southwest Airlines a uimit internetul după ce a fost filmată dormind în compartimentul de deasupra capului avionului, acolo unde se pun bagajele. Videoclipul a strâns peste 5 milioane de vizualizări pe TikTok.

de Redactia Observator

la 09.05.2024, 21:44

Americancă filmată în timp ce trăgea un pui de somn în spațiul de depozitare a bagajelor din avion. "Cum a ajuns acolo?"
Americancă filmată în timp ce trăgea un pui de somn în spațiul de depozitare a bagajelor din avion. "Cum a ajuns acolo?" - Tiktok/@gmonique_132

Pasagera, care nu a fost identificată, a fost surprinsă întinsă confortabil în spațiul de depozitare a bagajelor, ca și cum ar fi acasă, în patul ei. Videoclipul se întrerupe cu ceilalți pasageri care râd de scena bizară, relatează The New York Post.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu este clar dacă femeia era un pasager obișnuit sau un membru al echipajului, dar comportamentul ei neobișnuit a stârnit suspiciuni online. Unii s-au întrebat cum a reușit să urce în spațiul de depozitare, în timp ce alții au speculat cu privire la motivele din spatele alegerii sale.

Incidentul nu este o premieră

„Southwest îți permite să îți alegi singur locul", a glumit un utilizator, făcând referire la politica de rezervare a locurilor a transportatorului, de „primul venit, primul servit".

Incidentul nu este o premieră. Vara trecută, un alt pasager a fost filmat trezindu-se din compartimentul de deasupra capului pe un zbor Ryanair, iar în 2019, o însoțitoare de zbor Southwest Airlines a speriat pasagerii după ce s-a ascuns în coșul de gunoi al avionului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Mapamond » O femeie a tras un pui de somn în spațiul de depozitare a bagajelor din avion, în SUA. Imaginile au devenit virale: "Cum a ajuns acolo?"