Antena Meniu Search
x

O polițistă din SUA a folosit cardul unui mort și s-a programat la coafor. S-a răsfățat cu banii răposatului la cumpărături și prin localuri luxoase

O polițistă din Florida, SUA a folosit cardul de credit al unei persoane moarte pentru o programare la coafor și alte „tratamente de lux”.

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 21:31

O polițistă din SUA a folosit cardul unui mort și s-a programat la coafor. S-a răsfățat cu banii răposatului cu „tratamente de lux”
O polițistă din SUA a folosit cardul unui mort și s-a programat la coafor. S-a răsfățat cu banii răposatului cu „tratamente de lux” - FOX35

Dianne Ferreira, din St. Cloud, Orlando, a cheltuit sute de dolari pe cumpărături, plinuri la mașină, mese la restaurante de lux și coafor. Femeia ar fi intrat în posesia cardului, după ce a mers în scop de serviciu la casa unei persoane care a murit pe 3 aprilie, a declarat șeriful din județul Osceola, Marcos López, potrivit Mirror.

Femeia a făcut poze la card în timp ce suna o echipă de medici care să intervină la fața locului

Ulterior, aceasta a recunoscut că a făcut poze la cardul persoanei decetade, în timp ce suna după o echipa de urgență care să intervină. 

Tânăra de 25 de ani a fost arestată  sub acuzația de furt de informații despre cardul de credit, fraudă și furt de identitate, dar a fost ulterior eliberată. Femeia a demisionat din funcție, după ce a fost intervievată în cadrul anchetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O polițistă din SUA a folosit cardul unui mort și s-a programat la coafor. S-a răsfățat cu banii răposatului la cumpărături și prin localuri luxoase