Antena Meniu Search
x

O profesoară de 46 de ani, acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev de aproape 16 ani. Femeia din UK îi trimitea tânărului fotografii indecente

O profesoară de 46 de ani a fost acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor care îi era elev. Aceasta îi trimitea băiatului fotografii indecente pe WhatsApp şi SnapChat.

de Redactia Observator

la 06.07.2022, 17:08

Profesoară care stă cu spatele
O profesoară, acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev de aproape 16 ani - Shutterstock

Rebecca Whiteshurt, în vârstă de 46 de ani, profesoară la liceul din Great Manchester în 2019, ar fi avut un schimb de mesaje indecente cu un elev minor, înainte de a întreţine relaţii sexuale cu acesta. Identitatea băiatului nu a putut fi dezvăluită din motive legale

Autorităţile susţin că Rebecca Whiteshurt ştia că elevul are sub 16 ani în momentul în care aceştia au întreţinut relaţii de natură intimă, redactează Daily Mail.

Julian Goode, de la urmărire penală, a semnalat instanţei că relaţiile de tip elev-profesor au scăpat de sub control şi sunt o adevărată problemă.

„De-a lungul timpului, relaţia dintre elevi şi profesori a crescut şi a crescut până în măsura în care au început să-şi trimită mesaje în afara orelor de la şcoală”, a declarat acesta.

Pe acelaşi subiect

Profesoara i-ar fi spus unui coleg că îşi doreşte să demisioneze din cauza unor „probleme”

Curtea de apel a fost înştiinţată că Whiteshurst a vorbit cu un coleg despre nişte „probleme foarte profunde” pentru care ar trebui să părăsească acest loc de muncă.

Profesorul cu care a vorbit aceasta, a spus că a avut probleme cu un anumit elev, adăugând faptul că i-a dat datele ei de contact şi că s-au întâlnit în afara şcolii de mai multe ori. Cei doi au făcut schimb de mesaje în care atât profesoara, cât şi minorul şi-au trimis reciproc fotografii şi mesaje cu tentă sexuală. Aceştia s-au întâlnit în afara orelor de curs de opt ori.

Într-un interviu prezentat de poliţie instanţei, elevul susţine că cei doi au o relaţie şi că se iubesc. Acesta le-a mărturisit autorităţilor că mesajele au început prin email-urile şcolii, înainte de a începe să vorbească pe WhatsApp şi Snappchat.

Femeia este acum judecată la Manchester Minshull Street Crown Court, acuzată atât de întreţinere de relaţii sexuale, cât şi de conversaţii indecente cu un minor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O profesoară de 46 de ani, acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev de aproape 16 ani. Femeia din UK îi trimitea tânărului fotografii indecente