Antena Meniu Search
x

Reacţia unei profesoare care a abuzat sexual doi elevi de 11 şi 12 ani, la aflarea sentinţei. Judecătorii din Scoţia nu i-au iertat nimic

O profesoară care nu a făcut cinste nici şcolii, nici meseriei de dascăl şi-a aflat sentinţa. Femeia în vârstă de 39 de ani a agresat sexual doi băieţei, ambii fiind elevi în unităţi de învăţământ din Scoţia unde aceasta preda.

de Redactia Observator

la 14.06.2022, 17:42

Judecătorii din Scoţia nu i-au iertat nimic profesoarei
Judecătorii din Scoţia nu i-au iertat nimic profesoarei - Shutterstock

La 39 de ani, Carol Ann White i-a învăţat pe elevii săi "lecţia" abuzului. Profesoara din Scoţia a fost acuzată că a molestat doi copii, investigaţia poliţiştilor scoţând la iveală detalii revoltătoare. În timpul pandemiei de COVID-19, femeia i-a trimis mesaje cu conţinut sexual unui băieţel de 12 ani. Şi nu au fost puţine: în telefoanele celor doi au fost descoperite 1.185 de astfel de dovezi, trimise într-un interval de doar trei săptămâni. Conţinutul mesajelor i-a şocat pe părinţi. Profesoara i-a cerut copilului să-i trimită imagini şi filmuleţe explicite, cerându-i cu subiect şi predicat ce să-i arate şi cum să procedeze.

Elevi de 11 şi 12 ani, abuzaţi sexual de profesoară

Băiatul, care are nevoi speciale, le-a mărturisit poliţiştilor că femeia l-a sărutat cu forţa pe buze, de peste 50 de ori. Totul s-a întâmplat chiar în timpul unei excursii şcolare, în timp ce părinţii credeau că fiul lor este în siguranţă, protejat de cadrele didactice. De asemenea, copilul a dezvăluit că acesta nu a fost singurul abuz fizic la care a fost supus de profesoara sa. Ancheta i-a condus pe oamenii legii către un al doilea caz, de data aceasta fiind vorba de un băiat de 11 ani care i-a căzut pradă femeii imorale.

Al doilea elev implicat în investigaţie a povestit că profesoara l-a sărutat pe buze într-un spaţiu de depozitare din complexul şcolar, relatează Mirror. Atingerile fizice au fost nelipsite, cu toate că micuţul speriat încercase să scape din strânsoarea lui Carol Ann White.

Pe acelaşi subiect

Reacţia femeii, la aflarea sentinţei. Părinţii sunt în stare de şoc

Femeia din Uddingston, Lanarkshire, mamă a doi copii, a negat vehement toate acuzaţiile, însă juraţii au găsit-o vinovată la finalul unui proces care a durat şapte zile. Pentru faptele sale, a fost condamnată la trei ani de închisoare, iar la anunţarea sentinţei aceasta nu şi-a putut reţine câteva lacrimi. Îşi va ispăşi pedeapsa după gratii, numele său fiind trecut pe o perioadă nedeterminată în registrul agresorilor sexuali. În plus, Carol Ann White va fi monitorizată pentru încă 18 luni, din momentul în care iese din închisoare. Şeriful a stabilit că reprezintă un pericol pentru comunitate.

După ce s-a anunţat verdictul, mama copilului de 11 ani, abuzat de femeie, a declarat că "se bucură" că s-a făcut dreptate. "Prin şcoală circulau zvonuri cum că aceasta era mult prea apropiată de elevi", a povestit ea. "Este şocant. Simt că am plutit în derivă timp de doi ani".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Reacţia unei profesoare care a abuzat sexual doi elevi de 11 şi 12 ani, la aflarea sentinţei. Judecătorii din Scoţia nu i-au iertat nimic