Antena Meniu Search
x

O profesoară din Scoția s-a sinucis, după ce a fost acuzată că a lovit o elevă în timp ce voia să-i confiște telefonul

O profesoară și-a luat viața chiar înainte de a fi judecată pentru că ar fi agresat o elevă în timp ce i-a confiscat mobilul la școală. Mamă a doi copii, Katherine Scouler, în vârstă de 53 de ani, urma să apară în instanță joi.

de Redactia Observator

la 12.02.2023, 14:24

Urma să primească sentința curând
O profesoară din Scoția s-a sinucis, după ce a fost acuzată că a lovit o elevă în timp ce voia să-i confiște telefonul - Shutterstock

Incidentul care a dus la gestul extrem s-ar fi petrecut într-o sală de clasă în care femeia preda. Aceasta ar fi încercat să confiște telefonul unei eleve, pe care ar fi tras-o accidental de păr. Colegii profesoarei sunt revoltați și spun că nu a primit deloc sprijin din partea liceului la care lucra, sau a consiliului, potrivit The Sun.

„Moartea ei subită ne-a lăsat complet devastați. Niciun cuvânt nu poate exprima sentimentul de pierdere pe care îl simțim”, a spus familia ei. Femeia a fost găsită în stare gravă în grădina casei din Hawick, Scoția, în dimineața zilei 4 februarie.

Soțul ei Michael, pastor de meserie, a descoperit-o și a dus-o de urgență la spital, unde a murit în mod tragic trei zile mai târziu. Femeia nu mai lucra la liceul respectiv încă din luna octombrie, după ce a fost suspendată din cauza plângerii făcute la adresa ei.

Femeia a negat acuzațiile în fața instanței

Katherine a negat cu vehemență că ar fi tras-o pe elevă de păr, sau că „a lovit-o în cap” cu mâna, atunci când a apărut în fața instanței pe 30 ianuarie. Katherine Scouler a fost descrisă de localnici drept un „stâlp de rezistență al comunității”.

Ea și soțul ei aveau două fiice mari, Jenny, 30 de ani, și Heather, 28 de ani, despre care se crede că locuiesc în străinătate și a început să lucreze la Hawick High School în 2015.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » O profesoară din Scoția s-a sinucis, după ce a fost acuzată că a lovit o elevă în timp ce voia să-i confiște telefonul